Féltékeny vagyok az anyósomra ha a gyerekemmel foglalkozik. Hogyan gyűrjem le ezt az érzést?
Ez úgy kezdődött hogy amikor megszültem nem akartam látogatókat sem anyámat sem anyóst. Csak én a párom és a pici. Persze az anyósom nem így gondolta. Elkezdett hisztizni hogy nem fogjuk eltiltani tőle az unokáját és ha látni akarja akkor ő el fog jönni.Nem értette h. nem eltiltani akarjuk csak később jöjjön amikor már erősebbek vagyun én és a pici. Azóta visszafogott a hülyeségéből de amint foglalkozik a kicsivel legszivesebben kivenném a kezéből hogy az az én gyerekem.
Nem tehetek róla de féltékeny vagyok az incidens óta. Mit tegyek?
Én féltékeny nem vagyok csak idegesít.
Megkértem az anyósom, ha jól elvan a pici, jókedvű ne vegye fel. Minek legyen kézbe ha nem muszály. Elég akkor felkapkodni ha valami baja van. És erre mit csinál??? Felveszi!!!! Az én édesanyám miért tudja ezt megérteni. ő miért nem panaszkodik a munkatársainak hogy nem ölelheti át az unokáját, nem játszhat vele??? Miért, másképp nem lehet vele foglalkozni?? csak ha kézbeveszük??? Az anyós akkor jó ha nem tud átjönni papucsba!!! hát az enyém áttud:( Engem is idegesít ha átjön és foglalkozik a gyerekkel. és nem tudok én sem ellene mit tenni. Ha tiszteletben tartanák az anysok a kéréseinket, nem lenne semmi próbléma. nem mindig mi vagyunk a hibásak ha az anyóssal nem jó a viszony. azt hiszik minket nem kell tisztelni, de ha engem nem tisztel a gyerekemet sem tiszteli!
Kitartás!!
Én ugyanígy vagyok vele, tök megértelek. És néha tényleg túlzásba viszik a dolgot és úgy viselkednek mintha nekik soha nem lett volna kisbabájuk.
Én megfogadtam, hogy ha egyszer egy anyukának az anyósa leszek (bár eddig csak a kislányom van) akkor majd visszaemlékszem ezekre az időkre és nem leszek ilyen. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!