Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? A kisfiamnak...

Mit csináljak? A kisfiamnak utoljára 14:45-kor cseréltem pelust.19:30-kor nem találtam nagyon pisisnek. Evett egy gyümidesszertet és lefektettem. (fürdés előtt szokott még aludni 30 percet). Azóta alszik. Felkelcsem?

Figyelt kérdés
Egy részt azért aggódok, mert már mikor volt pelus csere és nem vacsizott. 10,5 hós a baba. Máskor 20:30-kor fürdés, 21h-kor vacsora és alvás. Mit csinálnátok a helyembe?
2009. máj. 16. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem hamarosan fel fog kelni, de én mindenképpen felkelteném a pelus miatt, nehogy reggelig abban maradjon.
2009. máj. 16. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én megpróbálnám a kiságyban lecserélni, úgy, hogy csak félig-meddig ébredjen fel rá. ha nem éhes, akkor hamar visszalszik úgyis a kis nyaggatás után. ha közben megéhezik, akkor meg max megelőzöd, hogy most lefekszel és fél óra múlva felkelt benneteket:-)
2009. máj. 16. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Én a fürdés és a vacsi miatt kelteném fel. Ki fog esni a ritmusból.
2009. máj. 16. 21:59
 4/11 A kérdező kommentje:
De csinált már máskor ilyet, de akkor felkeltettük. Egyszer ki kell probálni. A pelust álmában kicseréltem:) azzal megvagyok:)
2009. máj. 16. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

NEmtudom mit szokott még vacsizni, ha szopizik, akkor szptasd meg, ha felkel, ha tápszer, akkor azt adj neki, ha éhes lesz, úgyis felkel, ezért fölöslges felkölteni, akkor nem aludna nyugodtan, ha éhes lenne.

Nekem is volt már ilyen, h annyira álmos volt, h inkább aludt vacsi nélkül, na és? majd eszik, ha éhes lesz. Ez olyan, mint a 3 óránkénti szoptatás, hülyeség, nekem mindig az igény szerintit mondta a védőnőm és be is jött, egy idő után úgyis rááll a baba, h neki milyen időközönként kell ennie, legyen az 2 óra vagy 3 óra 35 perc. Ha meg egyszer-kétszer kimarad a vacsi, nem gond, ne izgulj emiatt szerintem!

2009. máj. 16. 22:18
 6/11 A kérdező kommentje:
És aztán mikor fürdetted meg? Másnap reggel, vagy ugyan úgy este, mikor szoktad?
2009. máj. 16. 22:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Hagyom aludni. Kicseréltem a pelust, átöltöztettem. Az evés miatt nem aggódok, mert amúgy se egy nagy étkű. Szerintem egész nap ellenne evés nélkül. Ő soha nem azért hisztizett, mert éhes, hanem mert álmos:)
2009. máj. 16. 22:37
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
22.18-as vagyok. Ja, bnem is üfrdetted? HÁt ha leteszek egy gyereket aludni fél 8-kor, akkor előtte megfürdetem, függetlenül attól, h felkel-e még vagy nem. Nekem egysezr volt, h későn értünk haza, és nagyn álmos volt, úgyh áttörölgettem nedves törlőkendővel, aztán pizsi.
2009. máj. 16. 22:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Eddig fürdés előtt mindig aludt 30 percet, ahogy azt írtam is. Minek fürdessem meg, ha nem akkor szoktuk???Nyilván, ha tudom mi lesz akkor megfürdetem!!!
2009. máj. 16. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz, ha kimarad egy fürdés. Ne ébreszd fel, hagy aludjon. Az időjárás miatt Ő is picit érzékenyebb lehet.

üdv, 14 hónapos lány anyuja

2009. máj. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!