Mit csináljak? A kisfiamnak utoljára 14:45-kor cseréltem pelust.19:30-kor nem találtam nagyon pisisnek. Evett egy gyümidesszertet és lefektettem. (fürdés előtt szokott még aludni 30 percet). Azóta alszik. Felkelcsem?
NEmtudom mit szokott még vacsizni, ha szopizik, akkor szptasd meg, ha felkel, ha tápszer, akkor azt adj neki, ha éhes lesz, úgyis felkel, ezért fölöslges felkölteni, akkor nem aludna nyugodtan, ha éhes lenne.
Nekem is volt már ilyen, h annyira álmos volt, h inkább aludt vacsi nélkül, na és? majd eszik, ha éhes lesz. Ez olyan, mint a 3 óránkénti szoptatás, hülyeség, nekem mindig az igény szerintit mondta a védőnőm és be is jött, egy idő után úgyis rááll a baba, h neki milyen időközönként kell ennie, legyen az 2 óra vagy 3 óra 35 perc. Ha meg egyszer-kétszer kimarad a vacsi, nem gond, ne izgulj emiatt szerintem!
Semmi baja nem lesz, ha kimarad egy fürdés. Ne ébreszd fel, hagy aludjon. Az időjárás miatt Ő is picit érzékenyebb lehet.
üdv, 14 hónapos lány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!