Egy év alatti babát milyen medencékbe lehet bevinni? És mikor lenne érdemes vele ilyen helyre menni?
Èn várnék kb 8 hós koráig.
akkor ha tud ülni ar élvezni fogja sokkal jobban, vagy 9 osan már áll, akkor szuper lesz már.
30-33 fok közötti medencébe mehet be. szauna meg ilyen helyekre nem.
kintre ha elég meleg lenne vihetnéd de májusban sem hiszem hogy kitudod vinni.
ami le´nyeg legyen gyerek pancsoló, mert ha már áll ott nagyon jól fogja magát érezni.
Hát, a kicsit 4hónaposan vittem a balcsiba a nyáron. Utána lett egy kis szünet a pancsolással. És most kezdtünk el uszodába járni. Tan-sport uszoda, nem 30fok körüli a víz, jéghideg, bár egy hangyányit melegebb a 2mes úszómedencéknél. Na ilyen vízből nem tudom kihozni a most 10hónapos lányomat, csak nagy sírások árán.(épp betöltötte a 9hónapot)
Úszógumiba be, és vígan elevickél, én csak sétálok mellette, hogy véletlen se legyen baj. És nagyon élvezi a pancsikolást-úszást. Úszó nélkül kézben is jókat játszik a vízzel. Szóval én simán vinném a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!