Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam el 7 hetes...

Hogyan altassam el 7 hetes babamat? Erdemes cumiztatni?

Figyelt kérdés
nyugodt baba, napkozben nezelodik es keveset sirdogal, de napkozben nem tud elaludni magatol. ha faradt, sir es akkor alszik el, ha megnyugtatom olben. amugy a kisagyaban alszik.erdemes cumit adni neki, vagy inkabb altassam? ejjel nincs gond, mert szopizik es alszik is.kicsit idegenkedem a cumitol, nem tydom, erdemes ennyiert raszoktatni?
2011. dec. 8. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nappal miért nem altatod cicin?
2011. dec. 8. 10:01
 2/12 A kérdező kommentje:
azert mert "nem ugy jon ki a lepes", mindig azutan szopizik, hogy felebred, aztan jatszunk, nezelodik...elalmosodik es nyugoskodik, sir.
2011. dec. 8. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Ettől még mellre teheted nyugodtan, amikor nyűgösködik. Lehet, hogy hármat kortyolna, és már alszik is. A cici erre is "való", nem csak evésre.
2011. dec. 8. 10:16
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem a babám 4 hónapos, a cmit egyáltalán nem fogadja el, amikor evett s nem akar aludni, de látom hogy álmos, akkor szokott cicizni egy picit, s 2 perc alatt el is alszik.

Bár kap pótlást, mert nincs elég tejem, de a cici az mindig bejön nála

2011. dec. 8. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
mi 4 hetesek vagyunk. én adtam neki cumit, mert már nem tudtam mit kezdeni vele, cicit hiába adom oda, amig érzi a közelében addig alszik, de utánna felkel. Ha nem a kiságyában alszik el akkor max fél órát alszik és újra jön az egész altatás elölröl. Igy cumival az ágyában szépen megnyugszik, ott is hagyom öt, és magától elalszik. Aztán kiköpi és tovább nem is keresi. Ha nem köpi ki, fél óra után, amikor már mélyen alszik elveszem töle. és most hogy a könnycsatornát kell masziroznom, örülök hogy szereti a cumit, mert amig én maszirozom ö szivja a cumit és hagyja hogy csináljam
2011. dec. 8. 12:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is azt javaslom, altasd cicin, nálunk is az vált be, cumit nem kérte. Most másfél éves, a tesóval vagyok félidős terhes, tejem már egyáltalán nincs, de a cicin elalvás ugyan úgy működik. 10-15 percet cumizik rajta, és szunya.
2011. dec. 8. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is inkább cicit, mint cumit adnék. Egyúttal üzenem a 4 hetes baba anyukájának, hogy kívánom ne járjon úgy, mint én, de mi is annó a fiammal így indultunk, aztán eljutottunk odáig, hogy nem lehetett elvenni a cumit tőle, egész éjjel nála volt és ha felébredt, sírt, mehettem cumit visszaadni. Akár 10 percenként is...

A lányom nem cumizik, nappal vagy elalszik magától, vagy cicin. Éjjel ébred, cicizik és 5-10 perc alatt alszik vissza következő 3 órára. Ez kényelmesebb :)

2011. dec. 8. 14:06
 8/12 A kérdező kommentje:
koszonom a tamogato valaszokat! neha cicin alszik el, de van, hogy nem esik akkorra az alvasa, ilyenkor olben probalom, vagy ezentul megint mellre teszem. nem szeretnek cumit adni neki, mert allandoan a szajaban logna, vagy egesz alvas alatt...de van akinek ez a konnyebbseg.
2011. dec. 8. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:

hát igen, 7 hetes, még azt hiszed lehetnek elveid meg nem úgy jön ki a lépés...

semmi baj, 1 hónapon belül feladod ezeket és simán cicire rakod akkor is ha fél órája etetted meg :D csak figyeld meg! és mennyi ilyen lesz még...

csak egy jó tanács, mielőtt cicin altatás helyett inkább ringatod, gondolj bele abba is, milyen szuper dolog fél-háromnegyed órán keresztül ringatni egy 10-12 kilós babát ;)

2011. dec. 8. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Próbáltad már hasra tenni hogy úgy elalszik e? Nálunk úgy volt hogy simán elaludt a döntött pihenőszékben, majd csak ringatással, végül sehogy sem. Eleinte felvettem és ringattam vagy cicin aludt el. Aztán mikor 8 hetesen elkezdett hasra fordulni az esti alvásnál akkor jöttünk rá hogy az a baja hogy a hátán volt...

Jelenleg 7 hós a picúr és szinte mindig hason van, akár alszik, akár játszik.

2011. dec. 8. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!