Hogyan altassam el 7 hetes babamat? Erdemes cumiztatni?
Nekem a babám 4 hónapos, a cmit egyáltalán nem fogadja el, amikor evett s nem akar aludni, de látom hogy álmos, akkor szokott cicizni egy picit, s 2 perc alatt el is alszik.
Bár kap pótlást, mert nincs elég tejem, de a cici az mindig bejön nála
Én is inkább cicit, mint cumit adnék. Egyúttal üzenem a 4 hetes baba anyukájának, hogy kívánom ne járjon úgy, mint én, de mi is annó a fiammal így indultunk, aztán eljutottunk odáig, hogy nem lehetett elvenni a cumit tőle, egész éjjel nála volt és ha felébredt, sírt, mehettem cumit visszaadni. Akár 10 percenként is...
A lányom nem cumizik, nappal vagy elalszik magától, vagy cicin. Éjjel ébred, cicizik és 5-10 perc alatt alszik vissza következő 3 órára. Ez kényelmesebb :)
hát igen, 7 hetes, még azt hiszed lehetnek elveid meg nem úgy jön ki a lépés...
semmi baj, 1 hónapon belül feladod ezeket és simán cicire rakod akkor is ha fél órája etetted meg :D csak figyeld meg! és mennyi ilyen lesz még...
csak egy jó tanács, mielőtt cicin altatás helyett inkább ringatod, gondolj bele abba is, milyen szuper dolog fél-háromnegyed órán keresztül ringatni egy 10-12 kilós babát ;)
Próbáltad már hasra tenni hogy úgy elalszik e? Nálunk úgy volt hogy simán elaludt a döntött pihenőszékben, majd csak ringatással, végül sehogy sem. Eleinte felvettem és ringattam vagy cicin aludt el. Aztán mikor 8 hetesen elkezdett hasra fordulni az esti alvásnál akkor jöttünk rá hogy az a baja hogy a hátán volt...
Jelenleg 7 hós a picúr és szinte mindig hason van, akár alszik, akár játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!