Mikor derült ki, hogy a babátoknak göndör haja lesz?
A lányom nagy hajjal született, és nem is hullott ki, csak körben kicsit kikopott neki.
Aztán egyszer nyáron levágtuk, hogy ne melegítse. Most már elég hosszú neki, és olyan, mintha kifelé kunkorodna. Meg olyan kis "tollas" a feje.
Ebből göndör haj lesz? Vagy hullámos? Mik a tapasztalatok?
Születése óta. Közepes hajmérettel született. Se nem hosszú, se nem rövid. Szinte alig hullott ki neki. Ahogy egyre jobban nő, úgy veszem észre, hogy göndörödik neki az alja.
Nálunk szimplán genetika, mivel az én családom női ága mind göndör tipus.
Szia!
Kisfiam haja születése után kihullott, majd elkezdett visszanőni és rögtön göndörödni kezdett, amint egy kicsit hosszabb lett. Most úgy néz ki mintha rövid göndör haja lenne, pedig ha kiegyenesítek egy tincset az egészen a válláig ér, de felugrik.
Akkor lehet, hogy csak hullámos lesz ebből. :)
Mert elég hosszú, simán a szemébe lógna elöl (de elcsatolom), meg a fülére is bőven rálóg. De nem göndör, hanem csak olyan kunkorodó. :D
Szia! Nekem a fél éves korom körüli képeken már tiszta göndör a hajam. A dédimamám emlékszem mindig mondta hogy kis gyűrűcskék, olyan a hajam. Viszont a korábbi képeken alig volt valami a fejemen. Mára bepótoltam és kétszer annyi hajam van mint kellene :D
Amit te írsz, olyan a húgomnál van, neki inkább hullámos egy kicsit, ha rövidebb a haja. De ha hosszú teljesen egyenes. Viszont kisebb korában inkább hullámos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!