Ezen meglepődtem! :-O Lyukadt már ki a kisbabád rugdalózója a lábujjánál?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 09:45
1/7 anonim válasza:
Hihi igen :) el volt vékonyodva az anyag és reggel mikor mentem be hozzá már kint figyelt a lábujja rajta :)
2/7 A kérdező kommentje:
a tesója jót nevetett rajta! :) 3 éves, neki mindig kilukad a zokni és élvezi, most 5 perce a picur lábán nevet :)
2011. dec. 12. 09:48
3/7 anonim válasza:
Még nem, de kaptunk már olyan használt rugit aminek ki volt lyukadva. Gondolom nem vették észre, hogy bekerült egy ilyen is a csomagba.
4/7 anonim válasza:
Igen nálunk is volt már ilyen! :)
5/7 anonim válasza:
Igen, lyukadt, én már nem lepődtem meg, tiszta apja a gyerek, férjemnek sincs egy normális zoknija sem, 2-3 alkalom után már lyukas az ő zoknija is:))))
6/7 anonim válasza:
Igen. Mondtam is, hogy Apja lánya (ui. neki is elég sűrűn kell venni zoknit, hasonló okokból)!
Percekig nevettünk rajta, olyan édesen csodálkozott rá a saját kikandikáló lábujjára! Ült a kiságyban, mutatóujjával rámutatott és döbbent arccal közölte velünk: "Ooooott"!
7/7 A kérdező kommentje:
nekem is nevetett rajta, meg a szájába vette :)
2011. dec. 12. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!