Mivel fürdetitek a babátokat?

Poci feléig ér a víz, 6,5 hós, kézzel, a vízbe semmit, a kezdetektől Johnson's Top-to-toe wash-t használunk (sárga kupakos, a Felicitas csomagban is ez volt, meg a kórházban is ezt használták). Az illata tetszett a Gabi Édes álomjának, így egyszer vettem, de úgy látszik, az én lányom bőre azt nem bírja, bőrgyógyászatra kellett mennünk a foltjai miatt. Minden baba más, van, aki meg a Johnsonra allergiás.
Ki kell tapasztalni sajnos.

Szió!
Én az előzőekhez csak annyit tennék, hogy a legideálisabb a gyógyszertári fürdető 1 éves korukig, ahogy azt már előttem is mondták. A Johnson's fürdetőkről pedig orvosok mondták, hogy a legallergizálóbb. Ameddig csak lehet, maradj az illatanyag és színezékmentes fürdetőknél, mert attól biztos, hogy semmi baja nem lesz.
Ráér még, jó néhány évig fogja majd magát mindenféle illatfelhőben "úsztatni". :))))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!