Tápszert lehet előre elkészíteni és termoszba rakni?
Hát ha pl. el kell menni valahová (pl. ügyeket intézni) és nem tudod, hogy hazaértek-e mire enni kell, akkor szerintem nem árt, ha viszel termoszban tápszert.
A kész tápszert szerintem újra lehet melegíteni, ha még nem evett belőle a baba. Egy órát lehet szobahőmérsékleten, de többet ne, akkor tedd hűtőbe, ott eláll egy fél napig is, de azért ne így add rendszeresen, a friss mindig finomabb.
Szia!
Az van ráírva,hogy mindig frissen kell elkészíteni.
De én láttam nálunk a kórházba,hogy reggel megcsinálják az összeset,és egész nap azt adják,mikroba melegítik.
Szerintem nem lesz baja tőle,csak ne melegítsd többször.
Üdv
Én azt csináltam, hogy a meleg (langyos) vizet tettem termoszba, a tápot pedig egy kis zárható pohárba. Így mindig frissen el tudtam neki készíteni, semeddig nem tartott kitölteni a cumisüvegbe a vizet, bele a tápot, összerázni, és máris kész volt a friss táp!:-) Szerencsére ma már csak szoptatok!
Nem jó újra melegíteni, mert időközben megsavanyodhat! Próbáld megkóstolni, mielőtt odaadod neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!