Akinek nem alszik a babája egész nap, hogy vészeli át a napot?
hát nehezen :)
nem tudom, mekkora a babád, de nekem a kisebbik nem hajlandó aludni, pedig már két éves. amikor pici volt, napközben kevesebbszer és kevesebbet aludt, mint a nála két évvel idősebb testvére. azóta ő alszik minden nap ebéd után két órát és a nagy nem...
szóval napközben valamelyik mindig foglalkoztat...
azzal vígasztalom magam, h olyan rövid ideig ilyen picik, olyan rvid ideig van rám ekkora szükségük...
ez valahogy mindig erőt ad ahhoz, h ne akadjak ki azon,h miért nem alszik már megint ez a gyerek?
rendszeres ritmust adtam az életünknek:
délelőtt séta, ebéd, ebéd után, ha nem is alszik, de bevonultunk (bevonulunk) a mi ágyunkban és ott "fetrengünk" szeretgetjük egymást, szóval, csak legyünk vízszintesben. egy két órát el lehet így lenni, néha belebóbiskolunk. utána megint séta vagy az udvar, aztán jön a vacsi-fürdés-estimese hármas és vége is a napnak...
Hja, azt elfelejtettem, hogy nem is az a rossz hogy nem alszik, hanem hogy mikor fentvan általában sír. Bár mostanában már van néha fél órácska amikor nézeget üvöltés nélkül. Remélem ebből lesz több...
Előző voltam
Nehezen.
Estére kimerülünk teljesen.
Napközben imádkozok 2*20 perc alvásért, de ez ritkán jön be. Sokszor a kiságyban is üvölt.
Ráadásul az utóbbi pár hétben kezdte azt, h ha egy pillanatra nem lát, ordít.
Pozitívum, h 3 hós kora óta alszik egész éjjel (kiv. amikor fogzik)!
Szóval én kipihenem magam éjszaka, nappal viszont idegileg sokszor kimerít, és rengetegszer szalad a lakás. :(
De megérte ez a baba, én az mondom! Ő életem értelme! :)
Ja, 6,5 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!