Más babák is így megváltoznak, amikor ugrás van a mozgásfejlődésében? Okoztak nálatok is az új "felfedezéseik" hasonló változásokat a viselkedésükben, szokásaikban?
Figyelt kérdés
Az ugrást úgy értem(ha ez az,így 9hósan), h egyik napról a másikra elkezdett mászni, és felállt a kiságyban. Szóval ezóta az elalvás és az evés(c.üveges:tápis)is nehezebben megy. eddig az elalvás este pl.úgy nézett ki, h megetettem, és szépen maga elaludt. Most egy percet sincs meg csak úgy, fekve. Rögtön felugrik, és kukucskál ki a korlát fölött. Eddig visszatettem, sírt nagyon. Tegnap már hagytam, és végülis magától elaludt, ahogy belefáradt.
Folyt bele a tápi, este a nagy Aventes c.üveg színültig volt. Most jó, ha 220at megeszik. reggel is a 200ból van,h a fele is megmarad. A kanalasakkal szerencsére nincs gond. Ti éltetek meg hasonlókat?
9hós anyuka
2009. máj. 16. 16:01
1/4 anonim válasza:
Felpörgött!!:)) az esti elalvás sztem igy most normális , hagy kukucsoljon, ha nem sir, akkor okés, tudom, fárasztó, de nem lehet őket ugye lenyomni, mert sikitás lesz belőle! Azért csinálja,mert marha érdekes az uj tudomány, azt gyakorolja:) a kisebb kajamennyiséget viszont nem értem...
2/4 anonim válasza:
Én jártam így és azt mondta a védőnő, hogy azért nem eszik annyit mert az új tudománya miatt tulajdonképpen "nem ér rá enni". Lehet, hogy igaza volt mert kb.1 hét múlva már megint megjött az étvágya.
3/4 anonim válasza:
Igen, az új tudománya miatt van! Az én fiam 7 hósan felállt a kiságyban, na, utána volt pár éjszaka, hogy arra ébredtem, hogy a gyerek a kiságyban áll és nyöszörög. Visszafektettem és aludt tovább, de úgy látszik még éjszaka is gyakorolni akarta az új tudományát! :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap este már egy korty erejéig sem volt hajlandó feküdni. Meg kellett várnom, h félálomba kerüljön, és így tudtam megetetni.:(
2009. máj. 17. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!