Lehet, hogy most van valamilyen ugrás a belsőszervi fejlődésükben? 3 hós babám pár napja nem kakil. Láttam mások is írtak ki hasonló probléma miatt kérdést.
szia
az én babám is 3 hós. Sajnos nekünk 1 hónapja van ez, hogy 4-5 naponta kakil, de valamikor egy hét is kimarad. Sajnos én sem kaptam kielégítő konkrét választ anno, hogy mi a jó mi a helyes, az egyik tábor azt mondja nem jó a másik azt hogy nem probléma, anyatejes babánál előfordul...az elején lázmérőztem de már nem teszem. Ha látom, hogy jó a kedve, jól eszik és alszik nem lehet baj. Az orvosunk azt mondta, azt kell figyelni ilyenkor, nehogy kemény legyen a hasa, mert az nem jó, puhának, kitapinthatónak kell lennie ilyenkor is ha nem kakil. Remélem tudtam segíteni
Köszönöm a válaszokat! Figyelni fogom, hogy ne legyen kemény a hasa. Tegnap amúgy én is próbáltam a lázmérőt, de nem használt. Ezek után nem piszkálom. Majd csak kijön vhogy magától is. :)
Csak anyatejes, ezt elfelejtettem írni. Köszi
Leírom, nálunk hogy van. 2 hetes kora óta kap tápszert pótlásnak. Talán az elején volt naponta kaki, de aztán már csak ritkábban. Hasfájós is volt, nagyon bántotta a pocit. Volt nálkunk is egy időben 4 naponta kaki. Plusz felcserélte a nappalt z éjjellel, szóvak húzós időszak volt. 2 hós korától már csak tápszeres, kb azóta kap zöldség/gyümölcsleveket. Azóta csak egyszer kel enni éjjel és elmúlt szinte teljesen a hasfájás. Kaki is sűrűbben van, 1-2 naponta és nem bántja a pocit! Most 3 hós. Már kap gyümölcspürét is.
Amúgy teljesen mindegy, hogy anyatejes vagy tápszeres. a kakival bármelyiknél lehet baj.
Az is lehet, hogy ez egy ugrás és többet nem is lesz bajotok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!