Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy most van valamilye...

Lehet, hogy most van valamilyen ugrás a belsőszervi fejlődésükben? 3 hós babám pár napja nem kakil. Láttam mások is írtak ki hasonló probléma miatt kérdést.

Figyelt kérdés
Utánna ez lesz, hogy pár napig szintén nem fog kakilni?
2009. aug. 5. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

szia

az én babám is 3 hós. Sajnos nekünk 1 hónapja van ez, hogy 4-5 naponta kakil, de valamikor egy hét is kimarad. Sajnos én sem kaptam kielégítő konkrét választ anno, hogy mi a jó mi a helyes, az egyik tábor azt mondja nem jó a másik azt hogy nem probléma, anyatejes babánál előfordul...az elején lázmérőztem de már nem teszem. Ha látom, hogy jó a kedve, jól eszik és alszik nem lehet baj. Az orvosunk azt mondta, azt kell figyelni ilyenkor, nehogy kemény legyen a hasa, mert az nem jó, puhának, kitapinthatónak kell lennie ilyenkor is ha nem kakil. Remélem tudtam segíteni

2009. aug. 5. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az emésztésük egyre hatékonyabb ha erre gondolsz. Ettől megváltozik a széklet mennyisége és minősége is. Nem nevezném fejlődési ugrásnak. Ha anyatejes akkor teljesen normális, ha mást is eszik akkor figyeld mi váltotta ki, ha kell kezeld.
2009. aug. 5. 13:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Figyelni fogom, hogy ne legyen kemény a hasa. Tegnap amúgy én is próbáltam a lázmérőt, de nem használt. Ezek után nem piszkálom. Majd csak kijön vhogy magától is. :)

Csak anyatejes, ezt elfelejtettem írni. Köszi

2009. aug. 5. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Leírom, nálunk hogy van. 2 hetes kora óta kap tápszert pótlásnak. Talán az elején volt naponta kaki, de aztán már csak ritkábban. Hasfájós is volt, nagyon bántotta a pocit. Volt nálkunk is egy időben 4 naponta kaki. Plusz felcserélte a nappalt z éjjellel, szóvak húzós időszak volt. 2 hós korától már csak tápszeres, kb azóta kap zöldség/gyümölcsleveket. Azóta csak egyszer kel enni éjjel és elmúlt szinte teljesen a hasfájás. Kaki is sűrűbben van, 1-2 naponta és nem bántja a pocit! Most 3 hós. Már kap gyümölcspürét is.

Amúgy teljesen mindegy, hogy anyatejes vagy tápszeres. a kakival bármelyiknél lehet baj.

Az is lehet, hogy ez egy ugrás és többet nem is lesz bajotok ezzel.

2009. aug. 5. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!