Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb babajáték...

Melyik a legjobb babajáték szerinted?

Figyelt kérdés
6 hónapostól.
2011. dec. 10. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:

WADER, LEGO, FISHER PRICE

Mindegyik gyárt mindenféle korosztálynak. Ezek gyakorlatilag törhetetlenek és elnyűhetetlenek. A gyerekeimnek nem csak ilyen játékaik vannak, de pár éve már csak ezeket vesszük.

Mert volt megvettünk x ezerért egy markolót, tolta a gyerek, megbillent rátámaszkodott a markolóra és már össze is törött. Ezeket meg dobálhatják, ráugorhatnak, bármit, nem törnek és évek után is úgy néznek ki, mint a vadonatúj.

2011. dec. 10. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
műanyag palack és fakanál:)
2011. dec. 10. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:

szia

az én gyerekeimnek az egymásba rakható és egymásra rakható (torony) pohárkészlet.

2011. dec. 10. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Emiladrival egyetértek: műanyag palack (gyöngyökkel vagy egyéb zörgős izével megtöltve), fakanál.
2011. dec. 11. 02:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez a pasi egyáltalán minek írogat ide, élvezkedjen másutt.
2011. dec. 11. 09:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Én konkrét játékra gondoltam,nem fakanálra és hasonlókra.Én is tudom, hogy szeretik ezeket, dew a fa alá nem ezt szeretném rakni:)
2011. dec. 11. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vettem neki fürdőjátékot, amihez van tapadókorongos háló, a csempére tapasztva ebbe belehajigálhatjuk majd a játékokat afürcsi végén és tanul legalább alapszinten vmi tabból, hogy ha befejeztük a játékot, elrakjuk. Soha nem lehet elég korán kezdeni :D De jó, ha legalább a példát látja kezdetttől :D

Kis hajó, ami úszik a vízen, kis bálna, ami spriccolja a vízet, meg egy csillag van benne, ami szűri, szitálja a víizet.

Meg vettem neki kislabdákat, amik fennmaradnak.

És amit mindenképp akartam -már meg is vettem- az egymásba pakolható kisebb-nagyobb poharak.

2011. dec. 11. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Lamaze.
2011. dec. 11. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!