Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sinupret cseppek babának!...

Sinupret cseppek babának! Használja valaki?

Figyelt kérdés
Nem gond, ha már a megfázás kezdetén adom 5 hónaposomnak?
2011. dec. 10. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Én úgy emlékszem a sinupret már újszülött kortól adható,viszont egy 5 hónapos babát,nem gyógyszerelünk be orvosi utasítás nélkül!!!!!!!!
2011. dec. 10. 09:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez vény nélkül kapható, a gyógyszerész ajánlotta.

Csak azt nem tudom, hogy mindig azt mondják, hogy hagyjuk a saját immunrendszerét is dolgozni, viszont jobb a nagyobb bajt megelőzni, nem tudom adjam-e neki az első tünetek után (orrát szívni kell többször. Nem olyan tetemes mennyiségű váladékról van szó, csak hörög tőle, nem tud nyugodtan aludni)

Mit javasolsz helyette?

2011. dec. 10. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Adjad nyugottan. Én is adtam, és nekünk bevált,enyhítette a panaszokat,két nap múlva meg már úgy nézett ki mint akinek semmi baja. :) Persze komolyabb megfázásnál kell az orvos
2011. dec. 10. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

Nem azért kérdező, de a te babádnak 5 hónaposan még nincs saját immunrendszere, az anyai immunsejtek védik őt, illetve ha szoptatsz és netán ugyanúgy megfertőződtél, akkor a te szervezeted által termelt immunsejtek átjutva az anyatejjel, védik őt. Neki még nincs immunrendszere, majd lesz kb 5 éves korára.

Úgyhogy nála semmiképp nem igaz, hagyni kell a saját immunrendszerét dolgozni, hanem mielőbb lépni kell, mielőtt késő lesz.

Sinupret nem gyógyszer, köhögésre van, nekünk bevált én használtam és elégedett voltam vele.

Viszont ha nem köhög, minek adod neki?

A váladékot azért hallod, mert kis átmérőjű a tüdejében a csövek vagy mik és zajt csinálnak. Orvos barátnőm mondta, kis váladék, kicsi csőben., nagy zajt csinál-erre nem kell adni semmit.

2011. dec. 10. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
A Sinupret homeós szer, add nyugodtan, és adhatsz mellé Oscillococcinumot is. Meg spriccelj a nóziba tengervizet, az is nagyon jó megelőzésre is! Babám az elején visított tőle, ma már imádja, próbálná fújni nekem is.:) Jobbulást neki!
2011. dec. 10. 11:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Szokott köhécselni, de nem váladékos, inkább száraz.

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként tápszeres.

2011. dec. 10. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt adom kisbabámnak, hurutoldó, gyulladáscsökkentő szerintem nagyon jó, orvos is ezt ajánlotta.
2011. dec. 10. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
A lehető legjobb dolog amit adhatsz a picinek megfázáskor (az anyatej után persze :-)
2011. dec. 10. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A sinupret nem homeos szer, hanem gyógynövényés!!
2018. márc. 30. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!