Sinupret cseppek babának! Használja valaki?
Ez vény nélkül kapható, a gyógyszerész ajánlotta.
Csak azt nem tudom, hogy mindig azt mondják, hogy hagyjuk a saját immunrendszerét is dolgozni, viszont jobb a nagyobb bajt megelőzni, nem tudom adjam-e neki az első tünetek után (orrát szívni kell többször. Nem olyan tetemes mennyiségű váladékról van szó, csak hörög tőle, nem tud nyugodtan aludni)
Mit javasolsz helyette?
Nem azért kérdező, de a te babádnak 5 hónaposan még nincs saját immunrendszere, az anyai immunsejtek védik őt, illetve ha szoptatsz és netán ugyanúgy megfertőződtél, akkor a te szervezeted által termelt immunsejtek átjutva az anyatejjel, védik őt. Neki még nincs immunrendszere, majd lesz kb 5 éves korára.
Úgyhogy nála semmiképp nem igaz, hagyni kell a saját immunrendszerét dolgozni, hanem mielőbb lépni kell, mielőtt késő lesz.
Sinupret nem gyógyszer, köhögésre van, nekünk bevált én használtam és elégedett voltam vele.
Viszont ha nem köhög, minek adod neki?
A váladékot azért hallod, mert kis átmérőjű a tüdejében a csövek vagy mik és zajt csinálnak. Orvos barátnőm mondta, kis váladék, kicsi csőben., nagy zajt csinál-erre nem kell adni semmit.
Szokott köhécselni, de nem váladékos, inkább száraz.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként tápszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!