Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teszveszes anyukák, hogy...

Teszveszes anyukák, hogy értékelnétek?

Figyelt kérdés
Megnyertem egy pólót 1ft-ért fiamnak. Irtam eladónak,hogy írjon számlaszámot és utalom. Erre azt válaszolta,hogy ő 1ft-nál nem bankszámlázik,ha kell akkor itt és itt átvehetem. 250 km-re. De a terméklapon nem tüntette fel,hogy 1ft- nál nem postáz. Csak annyi volt a szállításhoz irva,hogy személyes átvétel vagy POSTA.
2011. dec. 9. 23:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10-es vagyok.Én semlegest adnék adni és leírnám azt amit most ide is írtál.Ha negatívot ad akkor jelented és törlik mert egyértelmű az eseted!
2011. dec. 9. 23:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Én nem miért problémázunk ennyit egy negatív értékeléssel.

Nem vagyok rosszindulatú, de ha az eladó nem korrekt, akkor ugyan miért érdemelne semlegest?

Nem csak a saját, hanem mások érdeke is, hogy ne szépítsünk a dolgokon. Ha megnézem vkinek az értékelését, bízom benne, hogy nem "illendőségből" jó, hanem tényleg korrekt emberrel van dolgom.

2011. dec. 10. 07:08
 13/17 anonim ***** válasza:

* bocsánat, az elején lemaradt, hogy "értem"

Nem értem, miért... :)

2011. dec. 10. 07:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Én semlegest adnék, de a szöveges értékelésben leírnám, hogy mi történt, Ha Ő erre negatívat ad, könnyebben törlik, mintha te is negatívot adtál volna.
2011. dec. 10. 07:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de negatív. Én is vettem már, és nem volt gond a postázás miatt. Eladni szerencsére még nem kellett, mindig felment az ár :)

Bosszúnegatívot bármikor bármiért kaphatsz, elég, ha rossz napja van a partnernek....sajnos. Akkor még mindig van egy válaszadási lehetőséged, hogy megmond "finoman" a magadét. Sajna a legritkább esetben törlik...nekem is van kettő.

Az egyik példaként, mert használt ruhát árulok használt ruha kategóriában és szerinte ez már eleve negatívval ér fel :) vicces de ez van...

2011. dec. 10. 12:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok....kimaradt, hogy az a bizonyos használt ruha kisbabáról származó 1-2 alkalommal viselt hibátlan ruhácska volt. Mosva vasalva illatosan küldtem el...de valakinek ez sem elég. A pénzét követelte volna vissza.
2011. dec. 10. 12:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyértelmű negatívot adnék! Szabályellenes dolgot csinált, miután értékelt, jelenteni kell a teszvesznek!
2011. dec. 10. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!