Teszveszes anyukák, hogy értékelnétek?
Én nem miért problémázunk ennyit egy negatív értékeléssel.
Nem vagyok rosszindulatú, de ha az eladó nem korrekt, akkor ugyan miért érdemelne semlegest?
Nem csak a saját, hanem mások érdeke is, hogy ne szépítsünk a dolgokon. Ha megnézem vkinek az értékelését, bízom benne, hogy nem "illendőségből" jó, hanem tényleg korrekt emberrel van dolgom.
* bocsánat, az elején lemaradt, hogy "értem"
Nem értem, miért... :)
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de negatív. Én is vettem már, és nem volt gond a postázás miatt. Eladni szerencsére még nem kellett, mindig felment az ár :)
Bosszúnegatívot bármikor bármiért kaphatsz, elég, ha rossz napja van a partnernek....sajnos. Akkor még mindig van egy válaszadási lehetőséged, hogy megmond "finoman" a magadét. Sajna a legritkább esetben törlik...nekem is van kettő.
Az egyik példaként, mert használt ruhát árulok használt ruha kategóriában és szerinte ez már eleve negatívval ér fel :) vicces de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!