2011 júliusi babák és anyukái, hogy vagytok?
De jó,hogy ennyien vagyunk!:) Mindenkinek boldog babázást kívánok!
Már mi is egy hónapja kóstolgatjuk az új ízeket. Forgás már nekünk is megy mind két irányba,egy percre nem áll meg. Viszont itt a környezetünkbe mindenki csodálkozik milyen keveset alszik napközbe.
Ha van kedvetek beszélgetni és szívesen megosztanátok a napjaitokat,élményeiteket nagyon örülnék neki.
Sziasztok!
az én babám Júli 4.-én született.
kisfiú 67 cm és 8400 gr.
forog oda vissza,bár hasról hátra nagyon ritkán,mert imád hason lenni.már kúszik,de csak hátrafelé.felhúzza négykézlábra magát.rengeteget kacag.:)Járunk babauszira is,amit nagyon szeret.(1 hónapja)
hozzátáplálást egy hónapja kezdtük,már reggeli vacsorán kívül minden kaja kanalas,nem fogadja el a tápszert amúgy.
én nagyon jól vagyok,nagyon tetszik az anyaság,főleg,mikor reggel 7-8 között felkel a picúr és áthozom közénk az ágyba és ott szundizunk még egy picit 3an..:)
már sikerült 20 kilót fogynom!!!:))))de még van sajnos 7..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!