A bébikompot mikortól lehet használni?
Figyelt kérdés
Kislányom mindent nagyon meg szeretne tanulni. Minden csak addig érdekli amig megtanulja megcsinálni. Most állandoan sétálni akar, de még lábra sem tud állni. Az ülés is csak ugy megy ha meg van támasztva.Egy perc nyugtom sincs töle, mert lerakom az ágyra és fél perc után hisztizik,már jó formán az ő kajcsiját sem tudom megcsinálni nemhogy a házimunkát!2008. márc. 26. 09:01
1/6 anonim válasza:
A bébikomp nagyon nem tesz jót a babáknak, minden orvos ezt mondja (anyám ortopéd orvos). Inkább ne tedd bele.
2/6 anonim válasza:
Rakd le a földre hadd másszon.Majd kapaszkodik Ő ha rájön.Meg fog hamarabb tanulni járni mint ha kompban lenne.Nincs meg a késztetés neki ha belerakod.Nem fog erőssödni.Egy két bukás,meg nadrágfoltozás,de hát mindennek meg van az ára.:D
3/6 anonim válasza:
A gyerekszülés nem annyira arról szól, hogy időnk van:))
A komp tényleg nem tesz jót. Tojj a lakásra, kupi van akkor kupi. A férjed meg egyen hamburgert:)
4/6 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy ültetni sem lenne szabad addig, amíg magától nem ül fel; állni meg pláne, mert elgörbülhetnek a lábai, hiszen a csontozata még nem elég szilárd!
Bébikompot én sem javaslom, nálunk is a szőnyegre terített vastag pléden volt a pici, amíg meg nem tanult róla lemászni :)
5/6 anonim válasza:
Még annyit (előzőt is én írtam), hogy vannak pihenőszékek a babának, amit oda tudsz vinni éppen, ahol dolgot van, így a bab is lát téged, tudsz neki beszélni, énekelni, tehetsz elé játékot is. Nem garancia, hogy sokáig meglesz benne, de ha valamit el tudsz intézni közben, már nyertél ;) Én kendőben hurcoltam magammal mindenhová, közben aludt is néha, tudtam főzni, teregetni...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Lemondtam a bébikompról.A pihenöszék és az elektromos hinta addig bevált amíg nem látta a 10 hos unokatestvérét mászni,meg sétálni.Most ugy járkálunk,hogy éppen hogy leérinti a lábát a földre,én tartom őt.
2008. márc. 27. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!