Miket csinálnak 8 hónapos babáitok?
az én fiam most próbál négykézlábra állni. tolja a fenekét az égbe állandóan, a feje meg leesik közben:-) de hát majd csak megtanulja. ülni, ha felültetem elég sokáig megül, játszik úgy. nagyon szeret állni, ha fogom, de ezt nem nagyon merem sokat csinálni, nehogy kimaradjon a mászás nála. amúgy egész nap hempereg, és örül neki:-) mindent megkóstol, leginkább azokat adolgokat, amiket nem kéne. gügyög, rikogat. még értelmes szóra emlékeztetőt nem mond, de majd idővel.
Nagyon tetszik neki a süti süti pogácsa játék, de csak akkor , ha én csinálom, és fogja közben a kezemet. egyedül még nem megy. próbál pát inteni, már nyitogatja az ujjait. puszit is ad néha, illetve hát odanyomja a száját az arcomhoz:-)
Az én lányom mászik mindenhol ott van:)Illetve kapaszkodva megy szintén mindenhova ahova kapaszkodva el tud jutni.Imádja az állatokat főleg a kutyákat mondja hogy vau vau.Bár a macskára és a papagájra is azt mondja.Pápázik bár azt csak akkor ha kedve van ha mondom neki többnyire csakazért sem:)
Már nagyon érdeklődik a mi ételeink iránt, és nagyon jóizűen meg is eszegeti.(pl:leves tészták husi darabok).Ja és a fogcsikorgatás az elmaradhatattlan...
Mostanában kezdett el pakolni mindent kivesz mindenhonnan, és a legkisebb résen is bemászik ahonnan persze kijönni már nem tud:)
Szóval nálam most indult be a fogyókúra!
A kisfiam 22-én lesz 8 hónapos és egy hete jött ki az alsó 2 foga egy napon és még akkor azon a napon elindult négykézláb. Ez úgy sikerült, hogy nálunk voltak vendégségbe egy babucival, aki már négykézlábazott és tőle leste el, mert amikor elmentek elkezdte rögtön gyakorolni. És ez történt az első gyermekemnél is, ő is pont így indult útnak. Próbáljátok ki!
Egyedül fel ül és ha talál valami nagyon érdekes dolgot, de nem éri el, akkor megpróbál felállni.
Kukucska játék a kedvence és hát persze követ engem a lakásba mindenhova. Amúgy idáig ő is egy kis pióca volt, de most úgy leköti őt a helyzet változtatás, hogy egész nap el van egyedül, még aludni sem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!