Érdemes emiatt aggódnom? Kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hogy a kéthetes babámat tápszerrel is hozzá kell táplálnom.
átmeneti megoldásnak jó, de azt írod, hogy van tejed. Fejd minél sűrűbben, és be fog indulni. esetleg ihatsz valami tejserkentő teát is, vagy pl nekem a 100%-os narancslé segített sokat. megoszlanak a tapasztalatok. van aki alkoholmentes sört iszik, van aki homeos bogyót eszik. A legtöbbet viszont a gyakori fejés segít, ezzel ingerled a melledet, és egyre több tejet fog termelni. 5-6 nap kell a szervezetnek, míg beáll a nagyobb mennyiségre, úgyhgoy kitartás.
Amúgy én is egy hetes korától így adtam a tejet neki, mert nem tudtam szoptatni. fejtem 3 óránként, volt hogy már sírtam, mert fájt, vérzett a mellem. De ha kitartasz, akkor menni fog, nekem is sikerült!
Ha semmiképpen nincsen annyit tejed, akkor ne idegenkedj a tápszertől, még mindig jobb, mint hogy aggódsz, feszült vagy, mert attól a maradék tejed is elapad és a baba is megérzi, ő is ingerültebb lesz!
szió! nekem is és több barátnőmnél csodát tett a magas gyümölcstartalmú Baracklé!!! (50%-os).
próbáld ki!
nekem kb. 3 hetesen indult be a tejem, odáig állandóan szopizott a kicsim, mert csak cseppenként jött...
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!