Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás? Halat mikortól...

Alinaaa kérdése:

Hozzátáplálás? Halat mikortól lehet adni? Min, , legyünk már túl, ,?

Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Halat adhatsz 8-9 hósnak is, m szálkamenteset (tengeri) válassz! Feltétlen nézz át minden falatot, mielőtt a szájába adod. :)
2011. dec. 8. 21:13
 2/6 judavi ***** válasza:
A mi gyerekorvosunk szerint 6 hónaposan már kaphat halat. Én adtam is neki 6 hónaposan.
2011. dec. 8. 21:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Még a csibemellet sem kóstolta(mindig elfelejtettem venni vasárnapi levesbe). Holnap hal lesz-gondoltam egy keveset a krumplipüréhez-az csak nem árt, csak épp megkóstolni.

6 hós(lesz lassan)

2011. dec. 8. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Halat 1 éves korig nem ajánlják, allergiát okozhat. Ha még húst sem kapott akkor még ne adj neki. eüs
2011. dec. 8. 21:46
 5/6 judavi ***** válasza:
Sokszor hallottam már hogy a hal allergiát okozhat. De mitől allergizálna egy fehér hús? Tényleg (abszolút nem kötekedésből) nagyon kíváncsi vagyok... Köszönöm előre is!
2011. dec. 8. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hónapos kortól ajánlotta a védőnő és a gyerekorvos is. DE: nem abból, amit mi eszünk! 1,5 éves korig kizárólag az üveges halas bébiételt javasolták. Az biztosan úgy van elkészítve, ahogy kell. És csak édesvízi halat lehet adni, tengerit nem.
2011. dec. 9. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!