Milyen típusú gyerekülést vegyek autóba és mikor?
Kisfiam 9 hónapos,szépen mászik.Felül,de még egy kicsit távolabb tartja magától a kezét amivel támaszkodik.
Sajnos a babahordozót már kinőtte,de nekem naponta kell menni a másikért a suliba.Mivel a kicsit nincs kire hagynom,viszem magammal.
A minap a kiságyába kapaszkodva feltérdelt,próbálgatta,de felállni még nem sikerült.
Vehetek már gyermekülést így neki,vagy várjak amíg úgy felül,hogy nem támaszkodik egyik kezére sem?
Ha vehetek,akkor milyet?
Én ilyet vettem és még nem tudott ülni a kisfiam.Dönthető,nagyon kényelmes is imád benne szunyókálni.8 hónaposan kapta.
Attól is függ, hány kiló. Az én lányom is kinőtte 8 hónaposan a hordozót, de a hízása megállt, és még nem ült. Most 16 hónapos, és csak most lett nemrég 9 kiló, ezért nem tehettük be a 9 kg-tól való ülésbe. Így 0-18-as ülést vettünk.
Persze ez elég drága ülés, de választhatsz 0-25 ülést is, a Touragoo elég jó, és a Bellelit is sokan ajánlják. Vagy az Espiro! Az is jó ülés!
ha stabilan ül, akkor lehet menetirány szerint bekötni. (gondolj arr, hogy egy nagy fékezésnél mit csinálna, ha szemben ül.)
nálunk is kinőtte a hordozót, de még nem ült, úgyhogy ezt vettük. szerintem nagyon jó vétel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!