Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen típusú gyerekülést...

Milyen típusú gyerekülést vegyek autóba és mikor?

Figyelt kérdés

Kisfiam 9 hónapos,szépen mászik.Felül,de még egy kicsit távolabb tartja magától a kezét amivel támaszkodik.

Sajnos a babahordozót már kinőtte,de nekem naponta kell menni a másikért a suliba.Mivel a kicsit nincs kire hagynom,viszem magammal.

A minap a kiságyába kapaszkodva feltérdelt,próbálgatta,de felállni még nem sikerült.

Vehetek már gyermekülést így neki,vagy várjak amíg úgy felül,hogy nem támaszkodik egyik kezére sem?

Ha vehetek,akkor milyet?

2011. dec. 8. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem és még nem tudott ülni a kisfiam.Dönthető,nagyon kényelmes is imád benne szunyókálni.8 hónaposan kapta.

[link]

2011. dec. 8. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hány kiló. Az én lányom is kinőtte 8 hónaposan a hordozót, de a hízása megállt, és még nem ült. Most 16 hónapos, és csak most lett nemrég 9 kiló, ezért nem tehettük be a 9 kg-tól való ülésbe. Így 0-18-as ülést vettünk.

[link]

Persze ez elég drága ülés, de választhatsz 0-25 ülést is, a Touragoo elég jó, és a Bellelit is sokan ajánlják. Vagy az Espiro! Az is jó ülés!

[link]

2011. dec. 8. 18:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.10 kiló a fiam,nem kövér,de nagy baba és magas.
2011. dec. 8. 18:19
 4/9 A kérdező kommentje:
El is felejtettem az előbb,még megkérdezni,hogy ha veszek új ülést akkor menetiránynak megfelelően vagy háttal kell még bekötni?
2011. dec. 8. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem vehetsz neki 9-től való ülést. Most már úgyse sok hiányzik neki a felüléshez, ha nem kocsikáztok olyan sokat, akkor egy jól kipárnázott ülésben, megdöntve utazgathat rövid távokat. )Hozzáteszem, ha megteheted, inkább akkor is a 0-18/0-25 ülést válaszd, az a tuti, végülis ezért találták ki.) Az én lányom végül 10 hónaposan ült fel, de még egy hónap eltelt, míg stabil lett az ülése. Ráadásul mi sokat autózunk, nekünk így biztonságosabb volt.
2011. dec. 8. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
A 0-tól való üléseket bekötheted menetiránynak háttal, a 9-től való üléseket viszont csak menetiránynak megfelelően lehet bekötni.
2011. dec. 8. 18:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mi is sokat autózunk,akkor veszek olyan ülést ami dönthető,de menetiránnyal szemben köthető.
2011. dec. 8. 18:45
 8/9 A kérdező kommentje:
*menetiránynak megfelelően..elnézést
2011. dec. 8. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:

ha stabilan ül, akkor lehet menetirány szerint bekötni. (gondolj arr, hogy egy nagy fékezésnél mit csinálna, ha szemben ül.)

nálunk is kinőtte a hordozót, de még nem ült, úgyhogy ezt vettük. szerintem nagyon jó vétel volt.

[link]

2011. dec. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!