Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén, tényleg egész nap...

Őszintén, tényleg egész nap beszéltek a babátokhoz?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos ez nem megy. Nem vagyok egy nagy szószátyár, mondhatni hallgatag. És egyszerűen nem tudok egész nap beszélni hozzá. Nem tudok miről. Mások mondták, meséljem, éppen mit csinálok. De ezt nálunk nem lehet alkalmazni, ugyanis 6 hónapos kisbabám állandóan igényli, hogy foglalkozzak vele. Amikor nem alszik, akkor játszunk. De elvagyunk, zenét, rádiót hallgatunk, beszélek hozzá. De nem folyamatosan. Aztán amikor alszik, abban a 2x1 órában tudok enni, takarítani, stb.

Mások is vagytok így, hogy nem beszéltek naphosszat a babátokkal?

2009. máj. 15. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Séta közben szoktam inkább beszélni hozzá. Amikor repülnek a madarak, fújja a szél a faleveleket, jön-megy az autó, busz, biciklis stb. Vagy ha bemegyünk a boltba, ezt is beletesszük a kosárba, meg azt is.

Otthon csak ha teregetünk,vagy ebédetkészitünk.

14 hónapos lányom van

2009. máj. 15. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:
én rengeteget beszélek hozzá, de pár naponta van olyan, h egyszerűen nem tudok mit mondani. olyankor elmondom, h anya most fáradt, ne haragudj, nem tudok beszélni,ilyesmi. mondjuk én nagy dumás vagyok :Dm általában megy a folyamatos beszélgetés.
2009. máj. 15. 19:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenki válaszát!
2009. máj. 15. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!