Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig nem volt teher a...

Meddig nem volt teher a babáddal/kisgyerekeddel együtt aludni?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék kötekedőket. :)Aki nem híve az együtt alvásnak, úgysem tud a kérdésemre válaszolni.

Az írjon, aki aludt együtt a babájával!

2011. dec. 7. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk soha nem volt vitakérdés. Most 4 hónapos a kislányom, és együtt alszunk. Ő középen mi meg a két szélen. Hiányzika szuszogása, és az illata ha nincs mellettem. Ő is jobban alszik szerintem. Kezdettől fogva végigaludta az éjszakát. Mi nem akarunk ezen változtatni. A házas életet is megoldjuk. Ja és ennek én nem vagyok híve, hogy elalszik mellettünk és beteszem a kiságyba. Gondoljatok bele, hogy ha fel kell milyen rosszul esik neki, hogy jól átvertek a szüleim. Nem is itt aludtam el, á szóval száműztek maguk mellől.

Gondold el, hogy elalszol a hálóba és a konyhába ébredsz?!

Ő is ember érzésekkel, csak még nem tud kommunikálni.

Szóval el kell dönteni vagy együtt vagy külön.

Nekem a szoptatás miatt is kényelmesebbnek bizonyult.

Szóval én mindenképp az együttalvást szorgalmazom. A neheze akkor lesz, ha a kistestvér megérkezik:S

2011. dec. 9. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
10 hónapos a fiunk, velünk alszik. Apuka talán még jobban akarta, hogy így legyen mint én :) Egyébként szó nélkül elalszik a kiságyában is, de így nekünk könnyebb őt megnyugtatni, vagy megitatni ha szomjas éjjel. És egyáltatlán nem teher :)
2011. dec. 9. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Néha együtt alszunk, de mindig teher (édes teher), mert őt figyelem éjszaka, többször felriadok, hogy minden rendben-e. Akkor veszem magam mellé, ha valami miatt nyűgös
2011. dec. 9. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:
januárba lesz 2 éves,2 honapos kora óta vele alszom.hát igy jo vele ébredni,összebujni,néha azért kicsit jobb lenne külön,amikor korán felkelt,izeg mozog,stb.de ezt leszámitva azért szeretek vele aludni,apának teher,bár ö joformán mindig éjszaka dolizik,ugyhogy ketten alszunk.de azért lassan ideje lenne külön ágyikoba rakni,mert elöbb utobb muszáj lesz,hiszen az idö telik.
2011. dec. 9. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!