6 hónapos babátokat hogyan fejlesztitek?
Figyelt kérdés
ugy veszem észre nagyon kinyílt az értelme én olvasgatom az anya taníts engem című könyvet.2009. máj. 15. 14:38
1/3 anonim válasza:
rengeteget mondókázunk,tapsikolunk, magyarázok neki, viszem őt mindenfelé magammal, kindertojás műanyag tojásaiba tettem különféle dolgokat,azokat imádja csörgetni, velem van a konyhában is stb. stb. rengeteg dolgot csinálunk, de ezek a fő irányvonalak :)
2/3 anonim válasza:
az anya taníts engem c. könyvben milyen jó ötleteket olvastál?
3/3 A kérdező kommentje:
mesefalva g-portálon lelehet tölteni a könyvet . Végül is az ötleteket szinte magunktol csináljuk velük de még is össze van foglalva. Azért érdekelt ez a kérdés hogy kiváncsi vagyok hogy más baba is ugyan azokat igényli mint az én kicsim .Mászkálok vele és mosmár nem csak nézelödik hanem mindent megakar érinteni és az éneklésre mondokákra is olyan érdekes értelemmel figyel és szinte dobálja magát örömében.
2009. máj. 15. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!