Mit csináljak az elkényezetett 11 hónapos kislányommal?
Az a baj,hogy anyósoméknál és a szüleimnél laktunk idáig és megszokta,hogy van vele mindig valaki és sajna nincs el egyedül sem. :( Tudtam,hogy ez lesz a vége de mindenki azt mondta,hogy majd elnövi!!! De én nem hiszem és félek mi lesz majd!?!
Teljesen anyafüggő lett 1 hónap alatt és most,hogy sikerült lakást vennünk már előre félek,hogy nem fogok tudni semmilyen házimunkát sem elvégezni majd.Ma csak 2.-ten voltunk és a kajcsiját alig tudtam megcsinálni,mert mindig a lábamnál volt ma és sírt,hogy foglalkozzak vele.:(
Mit csináljak vele,hogy ha majd külön lakunk,hogy ellegyen magába?
Légyszi, Segítsetek!!!!
11hónapos kislány anyuája
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Hát remélem lesz bennem annyi elő és türelem,hogy sikerülni fog.Majd megszokja az új lakásunkat és az új napirendet.Ha meg nem sikerül 1-2 napig a házimunka akkor majd segít a férjem is 1 picit remélem :P.
Még 1szer nagyon köszönöm a válaszotokat és megpróbálok higgadt és kitartó lenni.Remélem az új szomszédok nem másznak a falra majd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!