Fogzik a babám és nagyon szörcsög, zörög a kis háta, mit tegyek? Vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Annyira zörög a háta mint amikor nagyon meg van fázva.Próbálom szívogatni az orrát de nem mindig jön belőle cucc..de sztem néha nagyon zavarja őt is.Már az orvoson gondolkodom...ti mit tennétek?Volt valakinek ilyen gondja?2009. máj. 15. 10:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem vidd el inkább,nehogy gyógyszer nélkül maradjatok hiszen jön a hét vége!Biztos ami biztos mutasd meg a dokinak!
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is függ össze a szörcsögés a fogzással. Vidd orvoshoz, az a biztos!
Én mindig azt mondom, inkább nevessen ki az orvos, minthogy egyszer, amikor tényleg fontos lenne nem viszem hozzá a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!