Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan reagáltok arra, ha a...

Hogyan reagáltok arra, ha a dédik, nagyik csokimikulást, édességet vesznek a csokit még nem evő másfél-kétévesnek?

Figyelt kérdés
És a kezébe is adják... A gyerek meg már annyira nem kicsi, hogy ne tudja, hogy azt meg lehet enni.
2011. dec. 5. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk szójaallergia miatt ugyanez a helyzet. A nagyszülőkkel nincsen gond, megértik a helyzetet, és gumicukrot hozott a Mikulás. A Dédi kicsit problémásabb, mindenáron finomat akar adni a lányomnak. Próbáltam vele is megbeszélni, de valahogy nem méri fel a dolog jelentőségét. Pedig minimális csokitól is napokig viszkető ekcémás foltok jönnek ki a kicsin. Így egy ideje anyut kérem meg, hogy ajánlja fel a Dédinek, hogy majd Ő bevásárol. Ez működik és nagyjelenet sincs.
2011. dec. 5. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:
9-esnek üzenem, hogy valóban nem hal bele a gyerek egy kis csokiba, de a tünetektől függően elég rendesen megfizeti az árát a nassolásnak.
2011. dec. 5. 20:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

9es vagyok. Bocs rosszul fogalmaztam!

Nem a beteg/allergiás gyereknek,hanem akinek nincs semmi baja,nem fog megártani sem a csoki sem a kakaómasszás mikulás!

2011. dec. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!