Meddig tarthat, hogy 1 évesem egész nap "Apázik"?
Figyelt kérdés
Apa reggel elmegy dolgozni, este jön, addig napközben szinte mást se mond, csak hogy "Apa, apa, apa..." Kb.5000-szer.(Játszótéren is, közértben is, mindenhol)Persze,örülök, hogy szereti, de meddig tart még ez?
Mikor mondom neki, hogy "Apa elment dolgozni, uzsonnára hazajön", akkor mosolyog, megnyugszik. Fél perc múlva megint: "Apa, apa..."
Ne válaszoljak rá? Elmúlik ez?
Ez nem PROBLÉMA, csak érdekelne, hogy ez az időszak meddig tart?
2011. dec. 5. 11:51
1/2 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt.Párom is alig van itthon.Az én kisfiamnak is egy 3-4 hónapig,csak apa apa apa.Mostmár 1,5 éves,de anya,anya is van,de nem annyiszor.Hiányzik neki.BIztos rossz neked is,hogy alig van otthon.Mintha az én fiamról írtál volna. :)E.
2/2 anonim válasza:
nálunk dettó ez a helyzet,16hónapos a fiam.Reggel elmegy apa,és éjszaka jön,1héten 1,max 2napot van itthon.Egész nap apa-apa brrüüü(brüüü-kocsival megy dolgozni)Megetetni se tudom normálisan,mert közbe is ezt hajtogatja,csak éppen teli szájjal mondja hogy brüüü.... :S ha sikerül elterelnem afigyelmét,az csak pár perc,és folytatja...de közbe az egész családot felsorolja már,aja(anya)mama,papi,tya(kutya)és aztán kezdődik előlről apa.....ez megy mindennap nap milliószor...én is nagyon "unom"már,nem vagyok féltékeny,mert ajázik is meg minden,csak az az idegesitő,hogy ezt hajtogatja állandóan,és "nem lehet ugye kikapcsolni" :) Nem tudom meddig fog tartani,nálunk kb 2hónapja van ez hogy mindennapos...Ja,és ha nem válaszolok ugyanúgy mondja,sőőt,még orditva,mert azt hiszi nem hallom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!