Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babam 7 hetes, rengeteget...

Babam 7 hetes, rengeteget hanyt tegnap es elgondolkodtatott, mi lett volna, ha alszom, meg o is almaban hanyt volna? Egyedul boldogulna egy sugar hanyassal, ha haton fekszik es en nem vagyok ott?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 10:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elvitted orvoshoz?
2011. dec. 5. 13:25
 12/17 A kérdező kommentje:
vittem,azt mondtak,elmulik majd,nem kaptunk ra semmit,mert csak egyszer fordult elo,ugyanugy eszik stb,ezert azt mondtak,figyeljem.csak.haton alszik,mert csak ugy ajanljak a vedonok
2011. dec. 5. 16:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak csendesen mondom, mert úgyis le leszek hordva...

Nem mindenben kell a védőnőre hallgatni. :)

2011. dec. 5. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó nem is írhatta volna szebben, amit írt!

Van légzésfigyelőd?! Ha igen, akkor rakd hasra a babád. Nem lesz semmi baja tőle!

Nekem a védőnőm a tápszeres lányom székletére azt mondta, hogy nem gond, ha 6-7 napig nincs neki.

Megsúgom.. a tápszeres babáknál mindennap kell székletnek lennie.

2011. dec. 5. 19:48
 15/17 A kérdező kommentje:
rengeteget hanyt,ha hasra forditok egy csecsemot,nem tudja folemelni a fejet,megfullad a hanyasaban!
2011. dec. 6. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Oké, para mami vagy, mint itt szinte mindenki. :)

Ha hason van, eleve kifolyik a hányás, 7 hetesen meg már tudja annyira emelni a fejét, hogy ne legyen baj.

Az én lányom ordított a kórházban első éjjel. Nem tudtam mit tegyek vele, és a csecsemősök is letojták. Felhívtam a tesóm, neki 3 gyereke van. Ő mondta, vegyem ki a pólyából és rakjam hasra. Megtettem. 2 perc múlva aludt a gyereki 6 órát egyhuzamban. Nos, azóta is hason alszik, már elmúlt 8 hónapos, iszonyat bukós baba volt, még csak most kezdi kinőni, és hála az égnek még nem fulladt meg. Néha nyugodtan hallgass az ösztöneidre, ne védőnő könyvből szerzett tudására. :) Boldog babázást!

2011. dec. 6. 09:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Az "első hasrafektetős" vagyok. Az én babám 31. hétre született, de már az inkubátorban el tudta fordítani a fejét... tehát ha bármi visszajön, nem fullad bele. Másrészt hidd el, egy ilyen pici baba úgy alszik el, ahogy szoktatják! Tudom, ez most egy új irányzat, hogy isten ments hasra, mert bölcsőhalál... De nem véletlenül teszik hasra a babákat már nagyon-nagyon régóta... Másrészt a Dévényes gyógytornászunk is ezt javasolta, ugyanis ez a kiindulópontja mindennemű mozgásfejlődének (kinyomni magát, kúszni, stb.).
2011. dec. 6. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!