Babam 7 hetes, rengeteget hanyt tegnap es elgondolkodtatott, mi lett volna, ha alszom, meg o is almaban hanyt volna? Egyedul boldogulna egy sugar hanyassal, ha haton fekszik es en nem vagyok ott?
Csak csendesen mondom, mert úgyis le leszek hordva...
Nem mindenben kell a védőnőre hallgatni. :)
Az utolsó nem is írhatta volna szebben, amit írt!
Van légzésfigyelőd?! Ha igen, akkor rakd hasra a babád. Nem lesz semmi baja tőle!
Nekem a védőnőm a tápszeres lányom székletére azt mondta, hogy nem gond, ha 6-7 napig nincs neki.
Megsúgom.. a tápszeres babáknál mindennap kell székletnek lennie.
Oké, para mami vagy, mint itt szinte mindenki. :)
Ha hason van, eleve kifolyik a hányás, 7 hetesen meg már tudja annyira emelni a fejét, hogy ne legyen baj.
Az én lányom ordított a kórházban első éjjel. Nem tudtam mit tegyek vele, és a csecsemősök is letojták. Felhívtam a tesóm, neki 3 gyereke van. Ő mondta, vegyem ki a pólyából és rakjam hasra. Megtettem. 2 perc múlva aludt a gyereki 6 órát egyhuzamban. Nos, azóta is hason alszik, már elmúlt 8 hónapos, iszonyat bukós baba volt, még csak most kezdi kinőni, és hála az égnek még nem fulladt meg. Néha nyugodtan hallgass az ösztöneidre, ne védőnő könyvből szerzett tudására. :) Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!