Babavizet, miután felnyitunk egy flakont, meddig lehet felhasználni?
Én pont ezért nem forrralok.
Jana babvizet használok, most akciós is a Tescoban, és 24 óráig lehet felhasználni. Utána azt is forralni kell/ene, én nem forraltam, odaadtam úgy, semmi baja sincs.
9 hós kisfiú anyukája
Babavíz: 24 óra hűtőben, utána forralni kell
Vízkő: semmit
Az én lányom 90 %-ban forralt csapvizet kap, semmi baja. A vízkővel a vízben nincs mit tenni. Az edényen levőn meg az ecet segít.
A Hipp babavíz 1,5 literes, 24 óra után forralni kell. Forraláskor nem lesz vízkő. Próbáld ki, ha gondolod. Csak hát drágább mint a Jana.
Vagy a Humana babavíz 48 óráig jó forralás nélkül, ebből van 0,5 és van 1.5 literes is. Ez is drágább mint a Jana, de olcsóbb mint a Hipp. Forraláskor a Humana is "vízköves".
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindannyiotoknak a gyors segítséget! Aranyosak vagytok, akkor így cselekszem. :)
21:05-ös vagyok.
Igazán nem akarok kötözködni, de elárulná vmelyikőtök, h miért kellett lepontozni?
Mellesleg idézném a Jana babavíz üvegén olvasható feliratot:
"A palackot felbontás után tartsa HŰTÖTT HELYEN ér 24 óra eltelte után forralja fel!"
Azaz tartsa hűtőben! Szerintem a bacik gyorsabban szaporodnak szobahőmérsékleten.
2. Ha átszűröd a vizet vízkő ellen, sterilnek kell lennie a szűrődnek, nem? Mert ha nem az, mi értelme a forralásnak? Belemosod a bacikat!
Szóval leírná vki, h mi is a nem hasznos a válaszomban?
Isten bizony nevetséges, ami ezen az oldalon folyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!