Rhinathiol köptető 2 hónapja bontva van hütőbe, használható még, mert 1 hónap van ráírva? Nagy pocséklás lenne, ha ki kell dobni, mert a kétharmada megmaradt.
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 07:51
1/8 anonim válasza:
Én nem adnám oda. Pont emiatt nem ilyeneket veszek
2/8 A kérdező kommentje:
Milyet szoktál? 6 hónapos a babám. Ilyet ajánlottak.
2011. dec. 4. 08:06
3/8 anonim válasza:
Én szoktam venni és jártam már így, ahogy te is, felhívtam a gyógyszerészünket és azt mondta, ha megkóstolom és csípős, mintha szénsavas lenne akkor már nem jó, megromlott, kuka. Így is volt, vennem kellett másikat, ha nem csípős adhatom nyugodtan.
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen hurutoldót vegyek, amit a babám is, és én is használhatok és nem 1 hónapig használható fel?
2011. dec. 4. 09:55
5/8 anonim válasza:
Sinupret csepp, csecsemőnek és felnőttnek is adható hurutoldó és gyulladáscsökkentő gyógynövényes :)Nekünk bevált :)
6/8 anonim válasza:
Szerintem a Sinupret csak arra jó, hogy kifolyik a takony az orrából, de arra tényleg. Én mindig adok külön köptetőt is.
7/8 anonim válasza:
Igen a Sinupret hurutoldó. Az a lényege, hogy felszakítsa a cuccot.
8/8 anonim válasza:
Nagyon jó köptető a lándzsás útifű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!