Meddig kell büfiztetni? 8 hónapos a kislányom.
Nekem is 8 hónapos a fiam és még mindig bukik.
Nem refluxos? Azt vizsgálattal meg tudják nézni.
Hízik rendesen?
Miket mozog már?
Én ha kajcsi után leteszem, ülve játszik, akkor csak büfizik, de ha megindul, persze jön a kaja is vissza. Büfiztetni már rég nem lehet, de leteszem és kijön a büfi. Majd kinövi. Mivel hízik rendesen, ez van, várni kell, míg kinövi.
Valószínű sok neki, ha kihányja, az én kisfiam is kihányja, ha többet próbálok adni, ő a mai napig, 13 hónaposan jó ha megissza a 140-150-et reggel és este. Ritkán iszik ennél többet.
Ő mondjuk nem bukós, én már 8 hónaposan egyáltalán nem büfizettem, mert kimozogta magától is.
Tehát a kisfiamnak csak napi kb. 300 milli van meg és mivel tejallergiás, nem kaphat mellette tejterméket, amivel kiegészíteném, de a gyermekorvos azt mondta a 300 milli is elegendő 1 napra.
Szóval nem kell aggódnod neked sem, ha esetleg csak 300-400-at eszik meg a babád egy nap!
Igaz, az én lányom anyatejes volt, de 180 -at szerintem sosem evett, mégis rendesen fejlődött. Nah, ez tudom, más!
Szóval, próbáld meg a felénél büfiztetni, és ha kell még neki folytassa az evést.
Az én lányom 11 hónapos és 150 ml-t iszik reggelente, de van, hogy abból is marad.
Adhatsz már a babádnak babajoghurtot, babapudingot, tejpépet is, ez mind tejalapú táplálék, és meglesz a napi 500 ml, ha 4-5* eszik egy nap.A dobozon lévő adagolás átleg, de minden baba más.
Az enyém pl egy nap csak egyszer eszik tápszert és négyszer eszik egy nap.Gondolhatod mekkora meló, hogy meglegyen a fél liter:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!