Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koráig kell...

Mennyi idős koráig kell büfiztetni a babákat? Kislányom 9 hós, tegnap tesóm bejött fürdetést nézni utána jött vacsi és én vettem fel szokott módon büfiztetni és aztán alvás.

Figyelt kérdés
Mikor kijöttünk hatalmasat nevetett hogy miért fogtam,már nem kell büfiztetni.4 és 3 éves kisfia van,én nem tudom,tényleg megy ez már magától is?néha attól kel fel hogy én ott tartom,bár leteszem és elalszik,de akkor nem kell büfiztetni?Okos,tapasztalt anyukák felesleges plusszt csinálok?
2009. ápr. 19. 07:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig, amíg nem ül fel önállóan.
2009. ápr. 19. 07:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is 9 hónapos, de már mi sem büfiztetjük külön. Én is úgy tudom, hogy amikortól ül, már nem kell. Egyébként szépen megoldja magától:). Azért ha szopizás után rögtön ágyba teszed, szerintem nem baj, ha büfizteted, de elvileg már nem lesz baja attól sem, ha elmarad.
2009. ápr. 19. 07:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
6 hós és büfizik magától az én lányom.
2009. ápr. 19. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 10,5 hós és már megbüfizteti saját magát,amióta önnállóan ül,mászik,áll.De ha te büfizteted akkor sincs semmi baj,azzal ártani nem ártasz!

Mivel az ilyen korú gyerkőcök,már forgolódnak így nem kell aggódni,hogy a büfi "bentmarad"!

2009. ápr. 19. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mióta hasra tud fordulni a kisfiam azóta megoldja magának. :)
2009. ápr. 19. 08:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor én sem büfiztetek többet,szokott magától büfizni mindig,csak este féltem úgy lerakni,de úgy látszik én vagyok túl aggódós,és persze tapasztalatlan ilyen téren.
2009. ápr. 19. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én már kb 4 hós kora óta nem büfiztetek tulajdonképpen. mert evés után ha felemeltem, szinte azonnal jött a büfi magától. ha hasra fordítom, akkor is azonnal büfizik, így én nem szoktam.
2009. ápr. 19. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

szia! szerintem simán próbálj ki egy büfiztetőmentes estét :)

ha nem tudja magának megoldani, "szólni" fog.

a barátnőm 6 hónapos kislánya simán megoldja magának, míg az én szintén 6 hós fiam nem. ő bizony ha maradt a pociban levegő, fél óra múlva nyöszörgéssel jelzi.

de a Te babád már elég nagy, szerintem elfelejtheted ezt a plusz kört :)

2009. ápr. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!