Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem érdeklik a mesekönyv...

Miért nem érdeklik a mesekönyvek, mondókák, énekek?

Figyelt kérdés

14 hós a kisfiam. A mesekönyvek nézegetése nem érdekli, elfordul fél perc után. Hiába mondókázok, éneklek, nem díjazza.

Inkább megy, szalad, szerel, alkot a lakásban.

Mit rontottam el?

2009. máj. 14. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, és csak este, lefekvéskor vedd elő a mesekönyvet, akkor mesélj, nézegess vele könyvet.
2009. máj. 14. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is hagyd, hadd pakoljon. egyszerűen uncsi neki egyhelyben ülni, nem köti le. nem rontottál el semmit, csak más az érdeklődése, mint amit épp játszani akarsz vele:-)
2009. máj. 14. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam ugyan még csak 10 hós, de őt sem kötik le a mondókázások, énekek. Azt szereti, ha beszélek hozzá, de inkább úgy, ha közben pakolászunk, játszunk vagy mászhat, mehet közben a lakásban.
2009. máj. 14. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen volt az én fiam is ennyi idősen. Azt csináltam, hogy elalvás előtt vettem elő mesekönyvet, azt nézegettük, beszélgettünk.

Nem rontottál el semmit, ő jobban szeret alkotni, mint mesekönyvet nézni. Én is nagy naivan elvittem a fiam az állatkertbe, de nem érdekelt, inkább a láncokkal játszott, ugrált, mászott, egyszerűen nem érett meg rá. Még most sem, pedig már lassan 3 éves.

Egyébként meg beszereztem gyerek zene CD-t, azokat hallgattuk. Én énekeltem, ő nem. Eltelt lassan 1 év, s most már magától énekli, sőt szól, hogy az autóban is ezt akarja hallgatni!

2009. máj. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!