Hány hónapos kor után nem érdemes rugit venni, hanem inkább kisnadrág, plusz kis poló, vagy badyt adni a babára?

Hát szerintem ezt te döntöd el.Az én kisfiam most lesz 9hós, és Kb. Március óta adok rá rugi+body helyett, body+melegítő naci+zoknit.Kb. akkortól amikor elkezdett melegedni az idő,mert úgy rugi+body-ban már mindig nagyon beizzadt.És ha kicsit hidegebb van akkor hosszú újju body-t kap, meg estére is azt kap.Szerintem ha úgy érzed hogy a body, és a rugi már meleg neki akkor adj, vagy ujjatlan rugit+body-t, vagy body+nadrág+zoknit.
Remélem segtettem! :) Jó babázást! :)

3 hós a babám, de csak ha elmegyünk itthonról akkor adok ár nadrágot felsővel és kardigánnal.
Itthon a legkényelmesebb neki a rugdalózó, s alatta rövidújjú vagy atlétaszerű body. A zoknit seperc alatt lerúgja az én babám is, ezért nem szeretjük a nadrágokat.

fél éves kisfiam itthon kényelmesen, vagy rugiban, vagy mackóban van. ha megyünk dokihoz, mamiékhoz, sétálni kirittyentyük magunkat, jöhetnek a nagyfiús rucik :)
jól áll neki a naci, flanel ing, napszemcsi, de itthon tényleg kényelmesebb a rugi. nem szorít a dereka, nem csúszik fel, nem vág be a zokni.

Lehet, hogy kinevettek, de a 14 hós kisfiamnak van rugija.
Még márciusban is adtam rá, mert tök jól állt neki, és a hűvösebb napokon jó volt. Olyan vékony dereka van, hogy sok kisnadrágja lecsúszik egy idő után, a rugi meg nem csúszkál.:)
Éjjel pedig vékony pizsamarugiban alszik még most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!