Kisbaba mellett hogyan lehet szexelni?
Szia!
sajnos, nekünk olyanok a körülményeink, hogy egy szobában lakunk a babával, így a szex is vele egy szobában történik. Én sem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet megoldani, de a szükség nagy úr! Este, mikor a baba már jó mélyen alszik, akkor elég jól el tudok lazulni, bár mindig bennem van, hogy biztos most ébred fel, vagy most sír fel. Mivel nem vagyunk hangosak, eddig működött.
Ha olyan a babátok mint az én fiam volt, akkor nagyon nehéz lesz:(
A fiam mindig pont akkor ébredt fel amikor apának orgazmusa volt..., egy idő után már nem is akart szeretkezni-mert tudta, a gyerek úgy is riaszt...Eléggé rányomta a kapcsolatunkra a bélyegét-na nem lett vállás, csak nekem hiányzott ő, Ő meg sz@rul érezte emiatt magát.
Aztán különszobába került a fiam (igaz, akkor Ő már nagyobb volt- 4 éves), alakultak a dolgok.
És most megint babánk lesz-és velünk egy szobában fog lakni. De amint kész lesz a szobája, költözik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!