Pampers pelusban kellene segítség!?
Figyelt kérdés
Jelenleg az activ baby-t használjuk, aminek a csomagolás közepén van egy holdacska.
Ez most akkor éjszakára kell és nappalra más milyet kellene használnom/vennem?!
Igazából már nem értem, hogy ez hogy van?!?!?!
Mert ugye, ott van még a Sleep&Play meg a Pampers premium Care!
2011. dec. 2. 17:27
1/8 anonim válasza:
Mi is az activ baby-t hasznaljuk, ejjel nappal az van rajta es mar 15 honapja, hogy elegedettek vagyunk vele.
2/8 anonim válasza:
Szerintem az active baby nappalra és éjszakára is egyaránt jó,és azért van rajta a holdacska,mert nyugodt éjszakát biztosít.Szerintem,de nem biztos,ez csak egy vélemény.
3/8 anonim válasza:
Használhatod éjszakára is, ha nem túl pisilős éjszaka a kicsid.
Az én fiamnak kezdetektől használjuk a Pampers-t, de csak nappalra, éjszakára Liberot kap, néha még ebből is kipisil.
4/8 A kérdező kommentje:
Van súlya a pelusnak éjszaka után is, de nappal is van, hogy ugyan annyit képes pisilni.
Őt nem zavarja, nem reklamál az állandó peluscsere miatt, így 3 - 4 óránként cserélem neki. És gyönyörű szép a popsija, nincs semmi pirosodás vagy ilyesmi.
2011. dec. 2. 17:51
5/8 anonim válasza:
Mi is az activ baby-t használjuk a kezdetek óta éjjelre és nappalra is, nagyon bevált, csak arra kell ügyelni, hogy időben váltsatok nagyobbra, ha már kifolyna belőle a pisi (jóval előbb, mint amit a kg ír..) A premium care csak puhább, így érzékeny bőrű babáknak javasolt, de drágább, és sztem felesleges, ha a másik is beválik. Viszont a sleep and play-t nem ajánlom, mert vékonyabb, és büdös is!
6/8 anonim válasza:
A kislányom 20 hónapos.Ezt használjuk a születése óta,éjjelre nappalra.Semmi gondunk vele.
7/8 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a paplan. Mi egy időben nappalra és éjszakára egyaránt az aktive babyt használtuk. Most nappalra sleep and playt kap éjszakára aktive babyt. Teljesen meg vagyok elégedve mind kettővel. Viszont az teljesen igaz amit az egyik kommentelő írt, idő előtt kell váltani. Nekünk a 3as alig 6 kgig bírta. Még 4est használunk, de kutya legyek ha ez 18 kgos koráig jó lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen .. én is most váltottam a 4-re, mert kb. 5,8kg-nál már 'gond' volt! Alig bírtam rárakni már.
2011. dec. 3. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!