Ikres anyukák, melyik esernyőkocsi vált be nálatok, ha van?
Félévesek elmúltak, és a nagy fekvős helyett most szeretnénk egy könnyebb "homokfutót", már nem kell vízszintesig dönthető. Érdekelne a véleményetek a választékkal kapcsolatban (Chicco? MacLaren? Neonato? más?)
Masszivitás, kényelem, könnyűség.. stb. Köszi!!
Szia! Nekem 9 hónaposak az ikreim! Mi is nemrég cseréltük le a kocsinkat. Esernyőre csukható Chicco-t vettünk, a Twin Evolutiont. Nagyon szeretem:)
Nekem a Neonato nem tetszett,talán a MacLaren sem annyira...
Viszont ha újonnan akartok venni,(mi úgy vettük) és budapestiek is vagytok,akkor ajánlom,hogy jövőhét vasárnap menjetek az Allee-ba a Chicco márkaboltba, 20% kedvezmény lesz! Mi így vettük 60ezer helyett 48-ért. Persze telefonálj oda, én is beszéltem velük és lefoglaltam a kocsit,mert már csak 1 db. volt! (061-2791109) Remélem még ez a szám az:)
Sztem könnyű összecsukni, elbírom, meg persze csukott állapotban is lehet tolni. Egyszreű,de szép (nekünk kék van), majdnem vízszintesig dönthető,tehát nekem alszanak is mindig benne.
H avan még kérdésed, szívesen válaszolok!
Köszi a részletes választ!
Szemezek a Chicco-val, csak a képeken nem látni, pl. mennyire masszív. Tömegközlekedésben gondolkoznék.
Még nem vagyunk pestiek, majd jövőre :) De figyelem az akciókat.
Nekem a MacLaren is tetszik, a Pierre Cardin nem annyire. De előbbi nagyon drága, és nem hinném, hogy nagyságrenddel jobb, mint a Chicco pl.
Hát, mi alaposan végig jártuk az ilyen babakocsik jellemzőit, elmentünk több boltba is. (mondjuk a maclaren-t pont nem néztük,nem volt sehol) Én pierre cardint alapból nem vennék,szerintem egy nagy sz.r és nem is tetszenek. Szóval én ezen nem is gondolkodtam.
A legtöbb esernyőre csukható kocsival az a baj,hogy nem találtam az üléseket stabilnak. Olyan,mintha csak lógnának a levegőben. A Chicco tűnt még az egyik legjobbnak ebből a szempontból. Nem csak egy vékony textil van ott,hanem egy kicsit vastagabb, párnázott, így azért jobb:) Plusz a lábtartója is rugalmas műanyag,tehát talán majd többet bír.(még nem ér le a kis lábuk az enyéimnek) Az én férjem borzasztó "passzentos":), mindent tüzetesen megnéz, de erre rábólintott. Könnyen kinyitható és csukható, amit szeretk még,hogy a kupolán van kukucskálóablak ill. mindkettőn van nagy zseb plusszban, oda tudok még pakolni,ha kell. (kisebb dolgokat,esetleg itatós cumisüveg, de pl. amikor a kabátjaikat le kell róluk vennem,mert bemegyünk vhova,azokat is be tudom oda rakni és nem kell alulra gyömöszölni...) Ezek apró dolgok,de megkönnyítik az ember dolgát.
Nekünk egy Jané kocsink volt,szóval nagyon jó minőség, ezért fura is volt először,amikor nézegettük ezeket a kocsikat,hogy milyenek...első ránézésre soha nem lesz egy esernyőre csukható kocsi olyan masszív,mint egy nagy lapracsukható! Ezt vedd figyelembe:)
Összességében én merem ajánlani a Chiccot,de a Maclarent nem ismerem,így nem nyilatkozom. (az Esprit sem tetszett,egyáltalán nem masszív)
12.03 vagyunk.0-6 hóig egymás melletti nehéz babakocsink volt,amivel sehova nem fértünk be,és mindig az úton kellett menni,mert kisvárosban lakunk,ahol keskeny járdák vannak.Ezen kívül mindig piszkálták egymást benne,felébresztették egymást.
A tesókocsit én merem ajánlani,masszív,mégis könnyű,könnyen összecsukható,könnyen írányítható,téliesíthető,kukucskálóablakos,napfénytetős,szóval szerintem olyan,mint egy esernyőkocsi és egy normál babakocsi ötvözete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!