Melyik saját márkás pelenka vált be nálatok?
Figyelt kérdés
Itt gondolok a Pennyre, rossmannosra, lidl-re!
A tescostól nálunk kiütéses lett a popsija!
2011. nov. 30. 14:55
1/15 anonim válasza:
Nekünk egyedül a spar-os pelusok váltak be. Előtte mi csak Pamperst használtunk de amióta ezt kipróbáltam azóta csak ezt mivel jóval olcsóbb. És nem ilyen műanyag borítású mint a lidl-ben kapható. Szerintem nagyon jók. Most 1990 akciósan az 50 dbos.
5/15 anonim válasza:
Lány, mert az sem mindegy, hogy lánynak vagy fiúnak kell.
Dm-es, Tescos zöld és lila, Lidl-s softino, Libero. A Pampers és a Huggies nálunk nem jött be.
6/15 anonim válasza:
Nálunk a rossmannos vált be. Múltkor úgy alakult, hogy a délutáni alvásból reggelig nem ébredt fel a babánk (betegség után nagyon kimerült) és a pelus déltől másnap reggelig bírta, 18 órán keresztül, pedig a kisfiam 2-3 óránként szopizott álmában.
8/15 anonim válasza:
Nekünk a penny-s is bevált, kibírja az éjszakát is, kedves mintája van, 2280,- 50db-os 4es méret. Szinte mindig azt vesszük. A lidl-s volt a legrosszabb a saját márkások közül. A sparos elment... de a 4esben már csak 42db van 2200ért - ha nem akciós.
9/15 anonim válasza:
Ja elfelejtettem, h kisfiam van. 8 hós. És az éjszaka alatt 12 órát értettem a penny-ssel. Elvétve előfordult, h nem bírja ki. kb havona 1x,2x.
10/15 anonim válasza:
Csak Müllerest használunk kb egy éve. Másfél éves a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!