Fiús anyukák! Nektek melyik pelenka vált be?
Figyelt kérdés
A két lányomnál a pampersre esküdtem,de a kisfiamnál lehet hogy váltani kell.Éjjel egyszer biztos,de sokszor van,hogy kétszer is cserélnem kell.Várom a válaszokat,előre is köszönöm :)))2009. máj. 14. 08:15
11/15 anonim válasza:
Nekünk a kezdetektől a Pampers Slap&Play vált be.
12/15 anonim válasza:
használtunk már olyan 60 félét, most a rossmannos látszik befutónak. 1 éves kisfiú.
13/15 A kérdező kommentje:
Húúúú! Köszi a gyors válaszokat:) A kukira vigyázok :)A kisfiam 5 és fél hónapos(ez kimaradt)Kb. 3-4 hónapos koráig többször volt kaki éjjel,akkor nem volt ideje a pisinek kifolyni:)A liberót nem merem megpróbálni,mert a kórházba kiütéses lett tőle.De majd válogatok .Köszönöm :)))
2009. máj. 14. 09:47
14/15 anonim válasza:
szia, az én fiam 5hós és bizony éjjel van ám pisi... nekünk végül a lila tesco-s vált be, ebből nem folyik ki...
15/15 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált a lila színes tescos.Simán bír éjszaka 12 óráz is.Pedig rendesen teli szokott lenni,most már nem annyira,mert kezdjük az éjszakát átaludni(3 hós).De nem tettem tisztába éjszaka csak kb.6 hetes koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!