Fiús anyukák! Nektek melyik pelenka vált be?
Nekünk se volt jó a pampers, és liberora váltottunk.nagyon szeretjük.
most 2,5 hónapos a babám 7 kg és a 3-ast használjuk.
Szia!
Én az első 4 hónapban csak Libero-t használtam,
azóta nappalra DM-est,éjjelre pedig marad a Libero!
A 2.hónaptól nem kellett éjjel pelust cserélnem.
Mindig úgy veszek pelust,hogy pl.amikor a kisfiam 5 kg volt,akkor már nem a 3-6 kg-ig pelust vettem,hanem az 5-8 kg-ig valót.
Most 7,5 kg és már a 4-es Libero-t vettem neki.
3-4 hónapos koráig jó volt bármelyik Pampers vagy a Huggies is, azóta csak a Libero vagy a Pampers aktive Fit (az Elmo-s).
Kicsit drágábbnak tűnik, de összevetve mégsem, hiszen így nem érhet meglepetés.
Nálunk Huggies vagy Libero. A Liberot jobban szeretem, mert sokkal puhábbnak tűnik, de külföldön élünk, itt nem forgalmazzák, sajna csak a nagyilátogatáskor használhatjuk.
De a Huggies-nél sem volt sok baleset a fél év alatt, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor öltöztettem át a fiamat emiatt.
Viszont próbáltam pampers-t és a tesco-s lilat, meg két saját márkás itteni terméket és egyik sem jött be.
De ez nagyon baba függő.
Szia.Mi is kipróbáltunk már sokfélét,de igazán ami bejött az a Rossmanos és a lila Tescós pelus,a Liberó is jó volt meg a Huggies(a drágák között),de nem mindegy,hogy mennyit költünk,ugye:D.Nem ázott át még egyik sem,de a kukira figyelj,hogy mindig lefelé legyen.
8hós manó anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!