Miért kel fel éjjel a 7 hónapos babám?
Eddig rendesen aludt. Este 9-10 körül elaludt és reggel 8-9 között ébredt. Közben 1-2 alkalommal ivott és 1-2 alkalommal kérte a tápszert is, de evés, ivás után nyugodtan aludt tovább. Pár napja nagyon sűrűn felkel éjjel. Nem éhes és nem is szomjas, mert hiába kínálom, nem kéri. Visszaadom a cumiját, de kiköpi és nyöszörög, aztán megint odaadom a cumit neki, általában ekkor visszaalszik. Éjszakánként 10-15 alkalommal megcsinálja ezt. Mi lehet a baja? Próbáltam magam mellé fektetni, de akkor is gyakran felébred. Lehet a foga miatt? A 2 alsóból 1-1 vékony csík látszik ki, máshol nem látok fogat. Adjak neki fájdalomcsillapítót? Vagy az lehet a baj, hogy vacsorára nem tápszert kap mint eddig, hanem gyümölcsöt? Sajnos tejem már csak 100 ml van naponta.
Próbáltam azt is, hogy nem ugrottam egyből a nyöszörgésre, de nem aludt vissza, hanem sírni kezdett.
1. gyümölcsöt ne adj neki vacsorára, mert a gyümölcs nehezen emészthető és "belerothad" a gyomorba, erjedésnek indul
2. valószínű a foga nyomja, adj neki 2,5 ml nurofent
Ok. Köszönöm.
Kipróbálom a bogyót és visszaállok az esti tápszerre is.
Mintha én írtam volna, 6 hónapos éjjel kb.10 szer kelünk cumi vissza és alszunk...
A viburcol kúp sokszor segített.
Nálunk is ugyan ez a helyzet, de már 2 hónapja. Pont 7 hós. MEgoldást még nem találtam, így én is a válaszolóid tanácsát próbálom majd ki, hátha...
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!