Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babám csak 5.5 kg...

4 hónapos babám csak 5.5 kg és nem nagyon akar enni, hogy lehetne jobb étvágya?

Figyelt kérdés

3550gr-mal született, az elején szopizott, de ahhoz is nagyon kis lusti volt, utánna kapott kiegészítést, mostmár csak tápszert (Milupa Milumil ha start) kap.

Jó kedve van, több tápszert próbáltunk, nem vashiányos, kostoltattam Vele már gyümit is, de alig eszik, heti max. 10 dkg-ot hízik.Mit lehetne tenni?

2011. nov. 30. 16:11
1 2
 1/17 xStefix ***** válasza:
100%

Semmit nem kell, ha jól érzi magát és egészséges. Lehet, hogy ő ilyen típus.

A hozzátáplálást te se erőltesd, főleg, ha nem is kívánja. A táposok is ráérnek vele 6 hóig, sőt.

2011. nov. 30. 16:14
 2/17 anonim ***** válasza:
Másik tápszer? Mi a Milupa Milumil Optima 1-et használjuk. Kell a HA? Érzékeny valaki a családban?
2011. nov. 30. 16:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Próbáltuk a simát is, de azt sem eszi jobban, és nem tudott rendesen kakilni, meg elég érzékeny/ekcémás a bőre úgyhogy orvosi javaslatra visszatértünk. :(
2011. nov. 30. 16:19
 4/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom. De ha jókedvű, 1-2 hónap és sokminden mást adhatsz már neki, lehet, hogy akkor beindul.:)
2011. nov. 30. 16:23
 5/17 xStefix ***** válasza:
100%
Ha ekcémás, akkor meg főleg nem kéne még mást kapnia.
2011. nov. 30. 16:24
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2 kilo hizas 4 honap alatt eleg keves, bar lehet minden rendben. Nalunk is hasonlo gondok voltak az evessel, aztan szerencsere 3 honaposan egy jo doki megallapitotta, h refluxos. Ezert nem szopizott, es cumibol is nehezen, sirva evett- Persze nem azt mondom, h nalatok is ez van, vagy baj van, de en nem lennek nyugodt. Azert egy 4 honapos baba nem lehet etvagytalan, csak ugy. Nalunk a gyerekorvos azt mondta, minden rendben, en ereztem, h nem. Egy anya mindig erzi. Kerestem masik gyerekdoit, de o gasztrs doki is egyben. Amugy az en kicsim is jokedvu volt, meg etlen is.
2011. nov. 30. 16:25
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem pesten laksz véletlenül? Megtudnád adni esetleg a doki elérhetőségét? Nagyon megköszönném.
2011. nov. 30. 16:27
 8/17 anonim ***** válasza:
Irok privit!
2011. nov. 30. 16:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. nov. 30. 16:36
 10/17 anonim ***** válasza:

bocs,h beleugatok,de miért kevés 2 kiló hízás 4 hónap alatt?

Az havi fél kiló,annyinak kell lennie...Az én lányom is hasonlóan hízott(igaz ő anyatejes)Ő egész nap a mellemen lógna kb.,rengeteget eszik,és mégsem hízik jobban(már 7 hónapos,hozzátáplálok,200gr alma-banánt szó nélkül benyom,és utána még cici)...Védőnő,doki szerint is jól fejlődik,mosolygós,kiegyensúlyozott...(mondjuk többet nem is várok tőle,apuka 185 centi,61kiló...)

2011. nov. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!