Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babám csak 5.5 kg...

4 hónapos babám csak 5.5 kg és nem nagyon akar enni, hogy lehetne jobb étvágya?

Figyelt kérdés

3550gr-mal született, az elején szopizott, de ahhoz is nagyon kis lusti volt, utánna kapott kiegészítést, mostmár csak tápszert (Milupa Milumil ha start) kap.

Jó kedve van, több tápszert próbáltunk, nem vashiányos, kostoltattam Vele már gyümit is, de alig eszik, heti max. 10 dkg-ot hízik.Mit lehetne tenni?

2011. nov. 30. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, h feltétlenül rosszat jelent a 2 kiló hízás. Söt, valószínűleg minden rendben a babával. De a kérdező étvágytalannak mondja a babáját. Amíg te azt írod, h eszik rendesen, csak nem hízik sokat. Nálatok tuti genetika, náluk nem biztos. Nálunk is ilyen étvágytalan gondok voltak, es kidrült, h baj van. Azóta sok mindenen túlvagyunk, tejallergián es biopszián is, mert lisztérzekeny gyanús is volt. Szerencsére nem az. Én csak leírtam, náluk mi volt a helyzet. Egy anyuka meg amúgy is érzi, ha baj van.
2011. nov. 30. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Megkaptad a privit?
2011. nov. 30. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
akkor rosszul értelmeztem,mert nekem annyi jött le,hogy a gyümölcsöt nem akarja enni,a tápszerrel semmi gáz,csak nem hízik...
2011. nov. 30. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Ráadásul ekcémás a bőre, szopizni sem akart, tápszerből sem eszik sokat. Nálunk is ilyenek voltak, szopit elhagyta 3 hónaposan, addig is rémálom volt szoptatni. Utána cumiból sem evett rendesen, tök jól elvolt nyáron, 40 fokos hőségben, 40 ml lefejt tejjel, 4 hónaposan.
2011. nov. 30. 18:08
 15/17 xStefix ***** válasza:

Kérdező, most akkor étvágytalan a babád vagy sem? Mert eddig te ilyet nem írtál. Csak azt, hogy szerinted(!) nem nagyon akar enni; de ettől még neki lehet, hogy elég.

És szerintem is teljesen jó a 2 kg hízás 4 hónap alatt.

Ha meg mostanában lassul a hízása, és esetleg ebből indulsz ki, az sem jelent rögtön problémát.(!)

2011. nov. 30. 18:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Megkaptam a privit köszönöm szépen. Nem, sajnos nem akar enni, nagyon rossz az étvágy, tegnap kb. 3-4 etetésnyi kaját evett meg egész nap. Nem nagyon issza a tápszert, azért kezdtem el kóstoltatni, de ott sem jobb a helyzet. :(

Amúgy jó kedélyű baba, de elég magas is, és olyan kis piszkafa lábai vannak, a háziorvos is mondta, h vékony de mivel jó kedve van Ő még nem aggódik. Bezzeg én.... :(

2011. dec. 1. 10:39
 17/17 xStefix ***** válasza:
Fogzás??
2011. dec. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!