Anyukák! Van még rajtam kívül más is itt, ilyen későn, aki az éjféli etetést várja és addig már nem fekszik le?

Persze. :)
En is igy voltam a gyerek 3 hos koraig, nem akartam elobb lefekudni, mert utana nagyon nyugosen ebredek. Most mar nem igenyli (6 hos) csak hajnalban, de en mar ugy megszoktam, hogy akarnek se tudnek elobb lefekudni. :)

aham :) úgy látom akkor nem vagyok egyedül :D
az éjféli után már általában kibírja reggel 6-fél7-ig
6 hetes

Szia!
Na, az én drágám már 6,5 hónapos, de én azóta szoptatom éjszakánként többször is. Persze a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én "előző életemben is" :))) éjjeli bagoly voltam, így nehezemre sem esik kivárni az 1 órási etetést. Ez viszont - így félév után egyértelműen -, azt vonja maga után, hogy napközben muszály aludnom vele legalább egy fél órát, vagy többet. Ugyanis az 1 óra után jön a 4 órási etetés még... :))) 1 szoptatós mami

Nahat! En azt hittem, hogy csak egyedul vagyok igy :))
2ho-s baba anyukaja

:-) Én a fél 2-t várom!
Akkor szopizik még a Drága egy nagyot!
Így kényelmesebb, mert éjfélnél előbb nem kerülnék ágyba, és így nem ébredek fáradtan! :-)

ugyan nem voltam a fórumon, de én is mindig fent vagyok éjfélig. akkor eszik még egyszer a fiam, utána 5-ig alszik, akkor kelünk:-( Én ilyenkor tanulok, mert napközben nincsen rá időm!
Azért pihenjetek is:-) főleg a 2 hós baba anyukája! később nagyon kimerült leszel, ha most nem alszol sokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!