Hogyan kezelitek, ha a nagymama különbséget tesz az unokák közt?
Figyelt kérdés
A babámról és az unokatestvéréről van szó,folyamatosan az utóbbi van előnyben részesítve, rá vigyáz mindig, stb. Azonos neműek, kis korkülönbséggel.2011. nov. 30. 17:46
1/3 anonim válasza:
Szia! Nem vagy egyedül kedves kerdezö. Nälunk is eppen ugyanez a szituäcio enyem 14 honapos sogornöme 13 honapos. Mindkettö kisläny. Öve minden hetvegen anyosomeknäl van, enyemre sohasem vigyäzott meg születese ota. Pedig nekem is szüksegem lenne neha a segitsegre mert szüleim messze 800km-re laknak. Az öveket jobban szereti ezt tudom (sajät fiai közt is különbsegeket tesz igy hät az unokäk között is. Mi kislänyunk mär jön megy pakol nagyon aktiv, a mäsik kisläny meg nem tud csak forogni meg ülni ha segitenek neki, sajnos kicsit le van maradva a mozgäs fejlödessel. Anyosom meg ällandoan azt mondogatja hogy milyen jo, olyan jo hogy nem kell utäna mäszkälni csak leteszi egy helyre es ottmarad , meg milyen nyugodt stb... Meg mikor nagyon pici volt ilyeneket mondogatott a ferjemnek hogy a mienk nem lessz egeszseges meg nagyon kicsi meg nem kap enni eleget meg ilyeneket,Pedig nagyon egeszseges nem volt meg eddig semmi baja kis erös is szereti a pocakjät. En ugy kezelem ezt hogy nem sürün megyünk hozzä, persze ö sem jön hozzänk, legutobb 4 honapja volt itt pedig egy värosban lakunk. Mostmär ugy vagyok vele hogy nem erdekel elfogadtam hogy öt nem erdekli a kislänyom. Ferjemet viszont zavarja sokszor mondja hogy miket mond az anyja a gyermekünkre. Kesöbbiekben mikor mär " nagylänyunk lessz" :) kiväncsi vagyok hogy viszonyul majd a nagymamähoz.
2/3 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen gond, szerencsére mindkét nagymama imádja az unokáit- nem tesz közöttük különbséget.
Viszont féjrem és tesója között a nagymamájuk igen erős különbséget tett, amit a férjem megszenvedett rendesen- nem ő volt a kedvenc! :(
A mai napig lelki sérült. Sajna nem lehet ezzel már mit tenni- de durva hogy milyen sérüléseket lehet okozni emberknek ezzel a viselkedéssel! :((
3/3 anonim válasza:
Ismerős a helyzet.Az én szüleim szeretik a kisfiamat, ő is imádja őket.Viszont anyósomék, ők el vannak nélküle.2 hónapja nem látták,de meg se kérdezik,hogy hogy van.Van anyósomnak egy bnője na annak a lányát imádja.Mindig csak Lincsu,Lincsu van.Az,hogy a kisfiunk hogy van az nem érdekli.Párommal se foglalkoznak.Náluk nagyon sok alapvető gond van.Senki nem dolgozik.Anyósom bnője a sok csalásból él,mindennel megvezeti őket.Irigyek arra,hogy párom dolgozik és,hogy mit tudunk megvenni.Persze azt elfelejtik,hogy rengeteget dolgozik ezért.Régen mikor párom ott lakott,csak a pénze volt jó :(Kicsit elkanyarodtam a témától,de nálunk meg még nagyobb a baj.Párom inkább szégyelli a szüleit,rossz neki,hogy a szüleim úgy bánnak vele,mintha a saját fiuk lenne.A fiunkat imádják.(1,5 éves)Kár az ilyen nagyszülőkkel foglalkozni.Azt nem tudom,hogy pár év múlva a babád hogy fog hozzájuk állni,de a fiam fél tőlük,a házban nálunk nem eszik,míg ott vannak.E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!