Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket csinál két hónapos babátok?

Miket csinál két hónapos babátok?

Figyelt kérdés

Nekem ő a második fiam, és nem emlékszem hogy az első ennyire sokat fejlődött volna 2 hós korára (ő már 5 éves)

Az éjszakát átalussza, viszont nappal sokat van fent, nem sírós, nem bukós, anyatejes baba. Sokat kell vele foglalkozni, mert unatkozik, már szabályosan gügyög állandóan mosolyog sőt néha kacag, hason hosszú percekig tartja a fejét, felfedezte már a kezét is, sokat nézegeti.Pár napja meg mintha fel akarna ülni fekvésből felemeli a hátát meg a fejét, oldalára seperc alatt elfordul.

2011. nov. 30. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb egyiket sem csinálta 2 hónaposan a lányom...
2011. nov. 30. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Az átfordulást nem tudja és napközben is sokat alszik. Amúgy ugyanez :)
2011. nov. 30. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Úgy látszik szuper gyereked van.

Engem nem érdekel más két hónaposok mit csinálnak, örülök annak, amit az enyém csinál. Könyveket sem olvasok, hogy mit kéne csinálnia.

2011. nov. 30. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első próbálkozott az átfordulással

A második kacagott,jó hangosan,az éjjeleket 2-4 hónapos koráig átaludta.

Most,a harmadik sokat komázik, sokat mosolyog,sokat nyalja a kezét,fekvés közben megemeli úgy a fejét,ahogy egyik sem, ha félig ül az ölembe- háttal a mellkasomnak,akkor egyenesbe húzza magát,és dűlöngélve ül egy jó fél percig,majd megpihen,utána ismét kezdi. Hason ordít :-)

Éjjel 1x van fent,ha korán lefektetem. Ha csak később,akkor hajnal 6-kor kelünk. Ő is nagyon igényli a társaságot!!- sajnos a nővérei nem foglalkoznak vele,hogy én tudjam csinálni a dolgom,viszont elvan a hordozóban,ha látja hogy mit csinálok :-) közben tudunk "beszéltetni"

Jó egészséget, jó babázást Mindenkinek!!!

Üdv:3 lányos

2011. nov. 30. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!