Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok ebédre 10hós babátokna?

Mit adtok ebédre 10hós babátokna?

Figyelt kérdés
Szeretnék már mást is adni neki mint fözelékeket,elsö baba igy nagyon tapasztalatvan vagyok ez ügybe!

2011. nov. 30. 10:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Tészta valami szósszal, és husival, ha eszi már a darabost nyugodtan adhatsz neki darát husit, belekevered a szószba és villával még összenyomkodod kicsit. Rizst ugyanígy.

A múltkor rakott brokkolit csináltam magunknak, a kicsinek kiszedtem belőle brokkolit, rizst husit és tojássárgáját, nyakon öntöttem kicsi joghurttal, villával összenyomkodtam, úgy ette hogy csak na!

Bármilyen rakott dolgot adhatsz neki így, brokkoli helyett karfiol, vagy kelbimbó.

Az enyém evet már rakott krumpliból, igyekszem úgy főzni, hogy ne legyen fűszeres és ehet is belőle.

Főtt husi mellé valamilyen mártás, pl paradicsom és mellé krumpli, vagy gyümölcsmártás ugyanígy krumplival és husival, tejföl helyett joghurtot használva.

Az enyém most múlt 10 hónapos

2011. nov. 30. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!