Minden pelenkázás után megmossátok a kezeteket?
Lassan 2éves lesz a kisfiam, és én csak ritkán szoktam kezet mosni. Természetesen ha összekenem közben a kezem, akkor igen. De van, h csak a popsitörlővel törlöm meg. Úgy gondolom, h ha nem kentem össze, akkor nincs is mit lemosni róla.
Viszont érdekes, h ha én használom a wc-t, akkor magam után minden alkalommal kezet mosok. Pedig rendszerint olyankor se kenem össze a kezem. De azt már annyira megszoktam, h nem tudnám elfelejteni.
Már nagy a fiam, 5 éves, de most visszagondoltam.
Nem mostam mindig kezet, de popsitörlővel mindig megtöröltem utána, már csak azért is, hogy jó illatú legyen. :)
15 hetes km
én ezen sosem gondolkoztam:)
De alapjában véve mindíg mosok kezet, evés előtt-után, peluscsere után, ha kimegyek és valamit összetapogatok, ha főzni kezdek, ha a földre terítek valamit, ha a kukába dobok valamit (pedig pedálos), szóval állandóan mosom a kezemet. Pedig amúgy nem vagyok patikatiszta, csak ez ilyen hülye berögződés:)
Kaki után mindig, pisi után csak ha eszembe jut.
Két gyereket pelenkázok, marha sokszor mosok kezet egy nap, tök ronda a kezem, hiába kenem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!