Van itt még olyan anyuka akinek a babája légcső vagy hörgőszűkülettel született? Tényleg elnövik a babák?
Nagyon köszönöm a válaszodat! Sajnálom ami veletek történt, szívből kívánom a teljes gyógyulást, felépülést és felzárkózást a kisfiadnak a kortársaihoz!
Nálunk nem volt tükrözés de adoki mondta ha súlyosbodna a helyzet akkor az következik (én remélem nem fog!!!) Kicsi lány nehezen veszi a levegőt és ha izgatott akkor búgó hangod ad minden egyes levegővétel de sokszor ha alszik akkor is. Ma voltunk a háziorvosnál ő annyit mondott még, hogy ha így alszik (mármint, hogy folyamatosan hangosan veszi a levegőt) akkor próbáljam más pózban altatni és kalcimuscot kell innia, meg kaptunk kúpot ha befulladna...bár azt sem értem mert ha fullad, mire a popóba dugom a kúpot...és én hülye tegnap délután a hatalmas ködben sétáltunk és utána szegény mint egy gőzmozdony úgy szuszogott! Nem gondoltam, hogy ilyen időben nem kellene kivinnem, mert a nagyobbikkal rengeteget vagyunk kint (falunk lakunk) és ő makk egészséges hatalmasakadt aludt a friss levegőn az eszembe sem jutott, hogy ez az idő nem tesz jót a kicsinek!
Ma azt is mondta a gyerekorvos, hogy nagyon vigyázzak nehogy megfázzon mert az sokkal rosszabb lesz mint egy egészségesnél! Nagyon aggódom miatta, mert úgy érzem mikor született akkor nem volt ilyen nehéz légzése, ezt kb. 1 hónapos korában vettem észre és akkor még csak nekem tűnt fel de most már bárki számára hallható szerintem rosszabb lett. Mindenki(dokik) azt mondja várjak, majd eldől, hogy elnövi-e?! Nehezen bírom ezt a tehetetlenséget szeretnék neki segíteni, hogy mielőbb gyógyulhasson!
Köszönöm a válaszod mégegyszer, minden jót kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!