9 hónapos kisbaba ehet gombát?
Nem.
Az egyik legnehezebben megemészthető étel, kb 2 éves korig egyáltalán nem javasolt.
És allergizál is.
2 éves korig tiltólistás. Nem vagyok teljesen híve a mostani táplálási javaslatoknak, inkább az arany középutat követem, de gombát a nagy sem kapott 2 éves koráig és a kicsi sem fog, aki most 10 hónapos!
Babóm 8 hónapos volt, mikor külföldre költöztünk. Itt a gombát 10 hónaptól már ajánlják, én 9 hónaposan már adtam neki gombapörit, és nagyon tetszett neki, semmi baja nem volt tőle, pedig kisebb korában hasfájós volt. Nem is fájt tőle a pocija, a végeredmény a pelusban pedig átlagos volt, semmi gond nem volt vele. Ha úgyis gombás ételt készítesz, és meg akarja kóstolni, meg akarjátok Vele kóstoltatni, tegyétek. Egy falat nem a világ, meglátjátok a reakciót, és eldöntitek, Babótoknak jó-e a gomba.
Off: Egyébként a gombatermelő vidékeken meg azért szednék le Rólad a keresztvizet, mert még nem adtál gombát babódnak, és, hogy miket mondasz a gombáról. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!